APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,815 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
135
57
28
Oyun FW 4.50 sorunsuz calisiyor yukleme hizlari olsun ara sahneler, kupalar hepsi normal sadece kayit sorunu var Save Game yapmiyor. Farkli bir sekilde yapmaya calisiyorum bir suredir bakalim eger yapabilirsem yayinlayacagim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Apr emu surumu kac bende 11.60 surumunde indirdigim surum icinde apr emu 0.2.1 surumu var kullandigim uygulamadan apr emu guncellemesi var uyarısı aldim guncelledim ama oyun çalışmadı.
Yedegi vardi tekrardan yedeginden ayni eski surum apr emu ile lynamaya devam ediyorum.
Ayrica kayit sorunuda son daha alt surumlerde var sanirim kayit problemi.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Hay Allah razı olsun yahu neredeyse 2 haftadır uğraşıyorum meğer kstuff sürümüyle alakalıymış.

Benim anlamadığım 1.6.7 sürümü 1 0.7den daha yüksek değil mi? Ben günceli 1.6.7dir diye düşünerek bunu kullanıyordum 1.0.7 ile deneyince anında oldu valla Çok çok teşekkür ederim hocam benim için bu oyun çok önemliydi. Allah tuttuğunu altın etsin 🤣
Hayir 1.6.7 eski surum etaHEN icin yapilan, guncel olan lite surumu

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Apr emu surumu kac bende 11.60 surumunde indirdigim surum icinde apr emu 0.2.1 surumu var kullandigim uygulamadan apr emu guncellemesi var uyarısı aldim guncelledim ama oyun çalışmadı.
Yedegi vardi tekrardan yedeginden ayni eski surum apr emu ile lynamaya devam ediyorum.
Ayrica kayit sorunuda son daha alt surumlerde var sanirim kayit problemi.
Ben stable surum kullaniyorum 2.6.3. Bana yuksek surumde Save Dosyasi lazim DS2 icin bulamadim bulsam resing yaparak 4.XX uzerinde deneyecegim garlic manager ile biri alsa deneme yapabilirim

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
Hay Allah razı olsun yahu neredeyse 2 haftadır uğraşıyorum meğer kstuff sürümüyle alakalıymış.

Benim anlamadığım 1.6.7 sürümü 1 0.7den daha yüksek değil mi? Ben günceli 1.6.7dir diye düşünerek bunu kullanıyordum 1.0.7 ile deneyince anında oldu valla Çok çok teşekkür ederim hocam benim için bu oyun çok önemliydi. Allah tuttuğunu altın etsin 🤣
save problemi varmı hocam..
senin oyunda..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar hocam söylediklerini yaptım hatta oyunu sıfırdan indirip yaptım ama yok yine olmadı.
Yardımın ve desteğin için teşekkür ederim senden son bir ricam var;
Hafta içi, hafta sonu fark etmez cihazındaki autoload.txt dosyasını veya görselini paylaşabilir misin? Oyundan veyahut patch dosyalarından bir şüphem kalmadı sade ve sadece cihazı kırarken bir yerde yanlış veya eksiğim olabilir onu kontrol edeyim istiyorum. Bir de kullandığın pluginlerin listesini isteyeceğim bir eksiklik olmaması açısından. Başka bir açıklaması yok zaten başka ihtimal de kalmadı. Pes edeceğim az kaldı...

Edit: Roadcraft oyunu vardı açmaya çalışırken direkt hata veriyordu ve oyun hiçbir şekilde açılmıyordu, şimdi denedim açıldı mesela ama gel gelelim Expeditions hala aynı nedense ana menü gelmeden takılıp kalıyor. Görselini de ekliyorum;

hocam
Expeditions mudrunner oyununu indirip denedim senin için..
oyun açılıyor X tuşuna basın kısmında kalıyor..
hiçbir şekilde geçmiyor. backport, appdumper.. vs
zannedersem Expeditions mudrunner oyununun ps5 versiyonunda problem var.
(istersen ps4 versiyonunu pkg olarak indirip kurabilirsin)
artık kafanda yer etmesin..
zaten roadcraft ı açıp bu oyunu çalıştırmaması entrasan..
etahen in ve kstuff in yeni sürümlerini beklememiz gerekiyor.

Son düzenleme:

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
135
57
28
Ben stable surum kullaniyorum 2.6.3. Bana yuksek surumde Save Dosyasi lazim DS2 icin bulamadim bulsam resing yaparak 4.XX uzerinde deneyecegim garlic manager ile biri alsa deneme yapabilirim
Bende en son surume guncelle dedigimde oyun acilmiyor manuel mi dosyalari eklemek herekiyor acaba ?
Kayıtı upload ediyorum bittiginde link olarak atacagim.Garlic ile yeni yedeklemistim bende.

Upload bitti isinize yarar umarım.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Bende en son surume guncelle dedigimde oyun acilmiyor manuel mi dosyalari eklemek herekiyor acaba ?
Kayıtı upload ediyorum bittiginde link olarak atacagim.Garlic ile yeni yedeklemistim bende.

Upload bitti isinize yarar umarım.

çok teşekkürler, ampr emu güncellediğinizdeni açılmıyor ? Tam olarak anlamadım

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
135
57
28
çok teşekkürler, ampr emu güncellediğinizdeni açılmıyor ? Tam olarak anlamadım
Rica ederim.Ps5 teki game compress uygulamasindan ampr emu guncelleme secenegi cikiyor.Normalde calistigi icindeki gelen surum 0.2.1 en son guncel sueum 2.7.6 bildihim kadariyla.En son release surume program guncelliyor ama oyunu acinca sistemi kitledi.Bende yedekte guncellenmemis surumunu tekrar m2 ssd ye atip oyle oynamaya devam ettim.İlk acilista bi donar gibi oluyor yukleme ibaresi cikinca sonra oyunda soeun olmuyor.Usb den oynamayi denemistim fakat yukleme surelerini hadi geçtim harita acinca harite gelmesi icinde bi sure beklemek gerekiyordu.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Rica ederim.Ps5 teki game compress uygulamasindan ampr emu guncelleme secenegi cikiyor.Normalde calistigi icindeki gelen surum 0.2.1 en son guncel sueum 2.7.6 bildihim kadariyla.En son release surume program guncelliyor ama oyunu acinca sistemi kitledi.Bende yedekte guncellenmemis surumunu tekrar m2 ssd ye atip oyle oynamaya devam ettim.İlk acilista bi donar gibi oluyor yukleme ibaresi cikinca sonra oyunda soeun olmuyor.Usb den oynamayi denemistim fakat yukleme surelerini hadi geçtim harita acinca harite gelmesi icinde bi sure beklemek gerekiyordu.
uygulamayi duydum ama hic kullanmadim ben genelde stable 2.6.3 branch kullaniyorum hic sorun yasamadim daha tavsiye ederim

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
573
364
63
42
byercanx @byercanx

Spiderman miles morales i bir türlü çalıştıramadım bu hata çıkıyor diğer hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bu sorunun çözümünü bilen var mı genelde eksik dosya olursa diye yazıyorlar ama oyunu 2 farklı yerden indirdim sonuç değişmedi shadowmountplus ve ktstuff 1.07 kullanıyorum dediğim gibi spiderman 1-2 alan wake 2 - Steller Blade vs hepsi sorunsuz Bi tek miles morales de bunu yapıyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme: