APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,285 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozen yuksel

omer25omer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2012
67
19
8
33
USB ve M2 de çalışıyor denedim backport 4.xx ffpfs formatinada cevirdim 256 gb dan 110gb indirdim sorunsuz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ratched and Clank fw 4.xx 77GB dan 44gb ffpfs sorunsuz USB ve M2 uzerinde denendi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Assasin Creed Shadow 262GB dan 152GB ffpfs sorunsuz

Kendi harici m2sinde çalışırmı yoksa m2 kutusumu alalım

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
470
335
63
USB ve M2 de çalışıyor denedim backport 4.xx ffpfs formatinada cevirdim 256 gb dan 110gb indirdim sorunsuz

Ratched and Clank fw 4.xx 77GB dan 44gb ffpfs sorunsuz USB ve M2 uzerinde denendi

Assasin Creed Shadow 262GB dan 152GB ffpfs sorunsuz

aslında sistem güzel bende farklı yapıyorum rarlı indiriyorum öyle hardiske atıyorum Assassins Creed Shadows rarlı 119 gb ama oynamak istedigim zaman pc den rarı acıp o şekilde harici ssd atıyıcam yoksa bu boyutlarla arşiv yapmak kolay olmaz

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
524
163
43
46
BURSA
byercanx @byercanx dostum şu ana kadar sıkıştırma yapmış olduğun ve çalışan oyunların listesini paylaşır mısın.
Ayrıca M2 de çalışanlarında belirtirmisin. Birde şu ana kadar sadece ratchet clank hata verdi onda backportmu eklemeliyiz hata alamamk için cihazım 10.01

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,551
1,262
113
40
byercanx @byercanx dostum şu ana kadar sıkıştırma yapmış olduğun ve çalışan oyunların listesini paylaşır mısın.
Ayrıca M2 de çalışanlarında belirtirmisin. Birde şu ana kadar sadece ratchet clank hata verdi onda backportmu eklemeliyiz hata alamamk için cihazım 10.01
dostum bunun için detaylı bir liste hazırlıyorum sana çok basit bir açıklama yapmam gerekirse, APR olmayan tüm oyunlar M2 üzerinde çalışıyor şu ana kadar 200 oyun test ettim. APR olan oyunlarda ise kısmen sorun var bazılarını çözdüm ama çok uğraştırıyor.

Son düzenleme: