Arkadaslar F1 25 harici HDD de sorunsuz çalıştı
Bende SSD olmadığı için donarak çalışıyor biraz, sürüm 11.40 shadow mount ve kstuff lite yolladım sadece
backport ve turkce yama hazirlanip conteyner olusturabiliyoruz ileride yeniden olusturma gerekmiyor conteyner icinde dosya degisimi oluyor ama dogru olani hersey tamam oldugunda ffpfsc yapmak
backport ve turkce yama hazirlanip conteyner olusturabiliyoruz ileride yeniden olusturma gerekmiyor conteyner icinde dosya degisimi oluyor ama dogru olani hersey tamam oldugunda ffpfsc yapmak
hocam fffpsc için shadowmountplus en son sürüm güncelledim ayrıca kstuff kullanıyordum onuda kstufflite geçtim en son sürüm ama uygulama başlatılamıyor hatası almaya başladım dahili m2 de açılan oyunlar açılmaz oldular nasıl çözeriz
hocam fffpsc için shadowmountplus en son sürüm güncelledim ayrıca kstuff kullanıyordum onuda kstufflite geçtim en son sürüm ama uygulama başlatılamıyor hatası almaya başladım dahili m2 de açılan oyunlar açılmaz oldular nasıl çözeriz etahen 2.6b kulalnıyorum ayrıca
Gümaydın dostum. Sıkıştırılmış ve çalışan oyunların listesini hazırlamanı bekliyorum. Dün F1 25 i 3 saat üzeri işlem sonrası çalıştıramadım. Bundan sonra senin sıkıştırıp çalıştırdığın oyunlar üzerinden gidicem.