APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,285 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozen yuksel

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
124
6
18
40
Şimdi ben python mi ne onu kurdum Microsoft store dan. Sonra terminalde aç falan cart curt. Yapay zeka yardımı ile klasör yolu falan seçip. Ratchet i çevirdim. Klasörlu oyun du. Githubdaki 0.0.7 olan yerdeki komutun 4.olanini yaptım. Baya bir sürdü harici ssd de. 15 - - 20 dakika sürmüştür ama kstuff 1.7 ve shadowmountplus test 16.. Oyunu çalıştırmadi sol üstte hata uyarısı verdi.

Peki hangi 0.0.7 ginthub sayfasındaki kaçıncı optionu deneyeceğim.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,551
1,262
113
40
Şimdi ben python mi ne onu kurdum Microsoft store dan. Sonra terminalde aç falan cart curt. Yapay zeka yardımı ile klasör yolu falan seçip. Ratchet i çevirdim. Klasörlu oyun du. Githubdaki 0.0.7 olan yerdeki komutun 4.olanini yaptım. Baya bir sürdü harici ssd de. 15 - - 20 dakika sürmüştür ama kstuff 1.7 ve shadowmountplus test 16.. Oyunu çalıştırmadi sol üstte hata uyarısı verdi.

Peki hangi 0.0.7 ginthub sayfasındaki kaçıncı optionu deneyeceğim.
klasör oyunda 3 cü opsiyonu kullan two pass verified ve aracı 0.0.8 güncelle

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
318
531
93
klasör halinde oyunu ffpfsc dönüştürdüm oyunun boyutu baya düştü harici ssd attım oyun çalıştı tabi shadowmounplus da aktif etmeniz gerekiyor arkadaşlar klasör halinde atıp hiç denemeyin oyun siyah ekranda kalıyor 10.01 etahen 2.5 kstuf 1.6.6

Ekli dosyalar

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
124
6
18
40
klasör halinde oyunu ffpfsc dönüştürdüm oyunun boyutu baya düştü harici ssd attım oyun çalıştı tabi shadowmounplus da aktif etmeniz gerekiyor arkadaşlar klasör halinde atıp hiç denemeyin oyun siyah ekranda kalıyor 10.01 etahen 2.5 kstuf 1.6.6
Benim Sürüm 12.00 shadowmountplus test 16 ve kstuff 1.7 spoderman harici ssd de
Klasörlu halde çok iyi çalışıyor. O siyah ekran gelince ana menü tuşuna basıp biraz bekleyip oyuna tekrar dönünce açılıyor.
Aynısı ratchet de de geçerli.
Bence oyun dosyalarını okuyamadigi için yapıyor.
Bide cinematic sahnelerde yarım saniye falan donup geçiyor. Spiderman