APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,011 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
421
198
43
34
dantegodof @dantegodof hocam ps5 de ps4 oyunlarını açarken hata veriyor.
etahen den shadowmounterplus.elf e geçince..
ps4 oyunlarını nasıl çalıştıracağız.
alternatif bir yöntem var mı ?
Ps4 oyunları oynarken shadowmounterplus elf dosyasını kullanmayalim etahen 2.5 yeterli bilginize.

Shadowmounterplus elf dosyası ps4 dlc si olan oyunlarda hata yapabiliyor tekken 7 de sorun yaşamıştım sadece ps5 oyunları için shadowmounterplus kullanalim.

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
roadcraft seviyorsan su oyunuda seversin

Fix bana ait degil sahsen denemedim daha oyunu indirmedim cunku

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu oyunu denedim ama ne itemzflow ne de shadowmount ile çalışmadı.
Linkteki dosyaları oyun klasörüne attım. Zaten aynı dosyalar vardı değiştirdim ama olmadı yine aynı şekilde ana menüde Press X to continue kısmında kalıyor hiçbir şekilde geçilmiyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,267
113
41
Bu oyunu denedim ama ne itemzflow ne de shadowmount ile çalışmadı.
Linkteki dosyaları oyun klasörüne attım. Zaten aynı dosyalar vardı değiştirdim ama olmadı yine aynı şekilde ana menüde Press X to continue kısmında kalıyor hiçbir şekilde geçilmiyor.
fakelib klasorune sunlari degistir ve dene

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
fakelib klasorune sunlari degistir ve dene

hemen deneyip sonucu yazıyorum hocam..
bu oyunu kafaya taktım..
sırf sadece bu oyunu çalıştırmak için 2 kere ps5 i geri yükledim..
ama henüz başarılı olamadım malesef..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gonderidigin dosyalar ile açıldı oyun.
Çok ama çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
hemen deneyip sonucu yazıyorum hocam..
bu oyunu kafaya taktım..
sırf sadece bu oyunu çalıştırmak için 2 kere ps5 i geri yükledim..
ama henüz başarılı olamadım malesef..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gonderidigin dosyalar ile açıldı oyun.
Çok ama çok teşekkür ederim.
Bende yine açılmadı tam olarak yaptıklarınızı anlatır mısınız? Bende mi sorun var anlamadım yahu

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
Bende yine açılmadı tam olarak yaptıklarınızı anlatır mısınız? Bende mi sorun var anlamadım yahu
Hocam oyunu açmadan önce
Ayarlarda en alttal etahen kısmı var.
Oraya girince plungins bölümünden backport olan seçeneği aktifleştirmen gerekiyor.

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
Hocam oyunu açmadan önce
Ayarlarda en alttal etahen kısmı var.
Oraya girince plungins bölümünden backport olan seçeneği aktifleştirmen gerekiyor.
Tamam hocam demekki bu işlemi yapmadığım için olmadı. Şimdi plugins bölümüne baktım ama backport seçeneğini göremedim. Muhtemelen plugins dosyası indirmem gerekecek. Kusura bakmayın bu konuda yeniyim ne yapmam gerekiyor acaba? Hangi dosyayı hangi klasöre atmam gerektiğini söyleseniz bu sefer olacak gibi 🙂

alsarabe

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
23
40
13
Merhaba 10.6 sürümünde Spiderman2 de ara sahnelerde donma yaşayanlar var mı çözüm bulabildi mi

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
Tamam hocam demekki bu işlemi yapmadığım için olmadı. Şimdi plugins bölümüne baktım ama backport seçeneğini göremedim. Muhtemelen plugins dosyası indirmem gerekecek. Kusura bakmayın bu konuda yeniyim ne yapmam gerekiyor acaba? Hangi dosyayı hangi klasöre atmam gerektiğini söyleseniz bu sefer olacak gibi 🙂
Hocam

Bu adresten indirip backport.elf dosyasını ps5 in dahili hafizasina
Data/etahen/payloads klasörüne kopyala yapıştır yap.
Ondan sonra oyunu çalıştırmadan önce
Ps5 aç
Kirma işlemini yap
Seçenekler etahen plungins/payload kısmından
Backpork kısmının aktif hale getir.
Ondan sonra çalışacaktır

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
294
113
43
Kstuff'ın oyun açılırken durmasını nasıl engellerim, etahen 2.6 ile ShadowMountPlus 1.6test15-fix2 kullanıyorum.