ÇÖP KUTUSU APR oyunları nedir, HDD ve SSD - yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan APR oyunları nedir, HDD ve SSD - yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı APR oyunları nedir, HDD ve SSD - yardım
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
162
38
28
Arkadaşlar sistem 10.01 Spiderman 2 indirip oynamak istiyorum fakat bende hdd var ssd yok. Oyunu hdd üzerinden başlatıyorum fakat o kadar kasıyor ki, ilk önce siyah ekran geliyor en az 15-20 dakika bekliyorum. Bu hdd’den kaynaklı ola bilir mi? Ssd alsam iyi mi?
Apr oyunlar nedir biri bana anlatsın.
+ harici ssd mi alayım yoksa m2 mi?

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
171
83
28
Hocam, HDD'de oyun çalıştırmak sıkıntılı, tavsiye de etmiyorum; sadece depolama için kullanılır.

Ben taşınabilir 800 MB/s SSD aldım, hiç takılma donma gibi sorunlar yaşamıyorum; gerektiğinde içine kişisel dosyalarımı da atıyorum.

minimum 400-500mb hız olan ssd kullanmanız gerekmektedir.

exFAT formatlı tek dosya oyunların tümü dahilîde sorunsuz çalışır.

Bazı oyunlar APR korumalı ve APR Emu da bunu aşmak için geliştirilmiş. Henüz 1-2 haftadır son kullanıcıyla paylaşıldı. Bazı sorunlar yaratabiliyor, biz de deneyerek öğreniyoruz şu an.

Ek olarak 10.01 için şahsen en güzel çalışan kombinasyon şöyle: etaHEN 2.5b - kstuff 1.0.7lite - shadowmount+beta10

Normalde APR oyunları backport.elf ister ama yukarıdaki kombinasyonda gerek yoktur; zaten gerekli kütüphane etaHEN ve shadowmount+beta10'da mevcuttur.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
162
38
28
Hocam, HDD'de oyun çalıştırmak sıkıntılı, tavsiye de etmiyorum; sadece depolama için kullanılır.

Ben taşınabilir 800 MB/s SSD aldım, hiç takılma donma gibi sorunlar yaşamıyorum; gerektiğinde içine kişisel dosyalarımı da atıyorum.

minimum 400-500mb hız olan ssd kullanmanız gerekmektedir.

exFAT formatlı tek dosya oyunların tümü dahilîde sorunsuz çalışır.

Bazı oyunlar APR korumalı ve APR Emu da bunu aşmak için geliştirilmiş. Henüz 1-2 haftadır son kullanıcıyla paylaşıldı. Bazı sorunlar yaratabiliyor, biz de deneyerek öğreniyoruz şu an.

Ek olarak 10.01 için şahsen en güzel çalışan kombinasyon şöyle: etaHEN 2.5b - kstuff 1.0.7lite - shadowmount+beta10

Normalde APR oyunları backport.elf ister ama yukarıdaki kombinasyonda gerek yoktur; zaten gerekli kütüphane etaHEN ve shadowmount+beta10'da mevcuttur.
Teşekkür ederim bilgi için, benim anlamadığım APR korumalı ne demek oluyor? APR oyun nedir? APR EMU nasıl yüklenir nasıl çalıştırılır?

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
171
83
28
Teşekkür ederim bilgi için, benim anlamadığım APR korumalı ne demek oluyor? APR oyun nedir? APR EMU nasıl yüklenir nasıl çalıştırılır?
bu korumaya sahip oyunlara apr oyun deniyor apr emu genellikle zaten oyunun içinde oluyor birşey yapmanıza gerek yok sadece shadowmount+ etahen v.b kullanmıyorsanız backpork.elf i autoloadere koymanız gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...