PSP Assassin's Creed: Bloodlines PSP TÜRKÇE YAMA (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Assassin's Creed: Bloodlines PSP TÜRKÇE YAMA (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 128 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Assassin's Creed: Bloodlines PSP TÜRKÇE YAMA (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheZaarex

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
178
468
63
Çok Uğraştırıcı Bir Oyun Oldu Hayatımda Çıkardığım En Zor Text Dosyalarından Biri Olabilir

Çıkarması ve Oyuna Gömmesi Bana Aittir Çeviri Yapay Zeka dır Yine Elimden Geldiğince Kontrol Ettim

Herhangi Bir Türkçe Karakter Yoktur Ekleme İhtimali de Yok Büyük İhtimalle, Eklemek İçin 2 Hafta Uğraştm Ama Olmadı

Yama Oyuna Gömlüdür Direk Oynayabilirsiniz

Herkese İyi Oyunlar Dilerim

LİNK :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TheZaarex

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2026
8
1
3
Oyunu nasıl kuracağımı anlamadım PSP oyunu salmıyor emulatörden oynuyorum ve oyunu dosyaya atmama rağmen olmuyor

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
178
468
63
Oyunu nasıl kuracağımı anlamadım PSP oyunu salmıyor emulatörden oynuyorum ve oyunu dosyaya atmama rağmen olmuyor
ppsspp gold apkyı internetten yükle sonra bir kereye mahsus aç ardından dosyaların ana dizininde ppsspp dosyası oluşacak onun içindeki game klasörüne iso yu at bu kadar sonra ppsspp ye girip oyunu çalıştıracaksın

TheZaarex

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2026
8
1
3
ppsspp gold apkyı internetten yükle sonra bir kereye mahsus aç ardından dosyaların ana dizininde ppsspp dosyası oluşacak onun içindeki game klasörüne iso yu at bu kadar sonra ppsspp ye girip oyunu çalıştıracaksın
İso yerine dosyanın içini açıp onu atmışım bu yüzden çalışmamış yardımınız için saolun