PS4 Türkçe YAMA Assassin’s Creed Valhalla PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin’s Creed Valhalla PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 111,390 kez görüntülenmiş, 1,690 yorum ve 971 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin’s Creed Valhalla PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xXBaybarsXx

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
274
6,919
93
39



Sevgili mcpsp üyeleri, Ubisoft’un sevilen serisinin son oyunu olan Assassin’s Creed Valhalla oyununun yaması ile daha karşınızdayız. Öncelikle zartzurt456 arkadaşımıza buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. OpenAI GPT-3 Translate ile hazırlanan bu yama ile oyunu artık Türkçe dilimizde PS4 sistemimizde de oynayabileceğiz. Oyun ile uyumlu olan oyunu arşivin içinde bulabilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz :)

OYUN HAKKINDA

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor’un destanına bizleri davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan yapım, İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına daha yakından göz atmamıza olanak sağlıyor. Erkek ya da kadın Eivor olarak oynamaksa tamamen sizin seçiminiz.

Serinin diğer oyunlarına nazaran hikaye esnasında dilediğiniz zaman cinsiyetler arası geçiş yapabilir ve oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Buna ek olarak saç, dövme, savaş boyası ve silahları özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçları kamp bölgeleri üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin’s Creed Valhalla’da önemli bir yere sahip! Bu yüzden Türkçe yamayı sizlerle paylaşıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Artık oyunu kendi ana dilinizde oynayarak halkınızı ve geleceğinizi korumak adına akıllıca seçimler yapmalısınız. Kararlarınızın masum canlara zarar verebilecek düzeyde olduğunu da belirtmeden geçmek istemem.

NOT
Opoisso893'ün paylaşmış olduğu CUSA18534 – EUR sürüme sahipseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. Türkçe yama aynı zamanda oyunun 1.01 yamasını da içerir ve 5.05, 6.72, 7.02 ve 7.55 versiyon konsollarda sorunsuz çalışmaktadır.

TÜRKÇE YAMA GPT-3 HAKKINDA

Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üretmek için derin öğrenmeyi kullanan özbağlanımlı dil modelidir. Çeviri yapay zeka ile yapıldığı için Türkçe’ye uygun cümle yapıları vardır.

Makine öğrenme ile çeviri yapıldığı için özel isimler ve Türkçe eş anlamlı kelimler filtre edilmesi lazım bunu içinde tespit kelimeler API tanıtılarak bütün çeviri içindeki kelimeyi tespit ederek cümle yapısını değiştiriyor.



TÜRKÇE ÇEVİRİ
OpenAI GPT-3 Translate - zartzurt456

PROGRAMLAMA
Delutto - Ubisoft ANVIL
zartzurt456

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK


PS4 OYUN İÇİ VİDEO YERELLEŞTİRME
THISROCK


İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,535
1,463
113
Sen nerelerdesin bizi bırakıp gittin sandık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

5.05 candır bekliyoruz kıymetli Adminimiz
 

Benzer konular

Üst