Biohazard HD Remaster

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Biohazard HD Remaster başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,718 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Biohazard HD Remaster
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan konohali

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
indirip deneyen varmı acaba ıngılızce dıl mevcutmu
BLJM61211 olan versiyonu indirdim (mega linkleri olan)
Rebug 4.65 Cobra CFW'de harici diskten webman ile oyunu sorunsuz calistirdim, herhangi bir oyun verisi yuklemesi yapmadan direk aciliyor.
Seslerde Japonca ve Ingilizce secenegi mevcut, altyazi olarak da Japonca, Ingilizce, Fransizca, Ispanyolca, Almanca, Italyanca secenkleri bulunuyor.
Ayrica pkg olarak degil klasorler halinde iniyor ve fat32 hariciye yuklenebiliyor.
[MENTION=510]Kasatka[/MENTION]
Linkleri hizli linke cevirme istemissin fakat mega linkleri zaten son hizda iniyor, mega linklerinden oyunun tamamini yarim saatte indirdim, ayni anda birden fazla dosya indirmeye de izin veriyor. Tavsiyem indirmeyi jdownloader gibi bir indirme programi ile yapman.

Iyi oyunlar..

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
oyunda ingilizce var hatta direk ingilizce açıldı.ilk ekranda japonca bişeyler yazdı sonrasında normale döndü
ben yıllardır resident evil serisini severek oynadım hatta en kötü deneni bi co-op yada single olarak bitirmişimdir
bu oyun eskiye dönmüş daha doğrusu ilk oyunun yeniden yapılmış hali ve benim gibi o yıllarda playstation da bu oyunu oynamış olan varsa bunu beğenecektir
eskiden aldığım keyfi tekrar yaşattı bana bu oyun :)
bu arada 4.46 rebug cfw de gamasonic manager 3.36 ile çalıştırdım

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Gecenin sıcak haberi bu olsa gerek. Vay babanın kemiğine be. Resmen ısındım zaten sıcaktım iyice kanım kaynadı. Resident Evil Zero'da vardır iyi bakın oyun PKG'sine Crapcom gizlemiştir DLC gibi hehe. Şaka bi yana yarın oynarım. PS3'ü ofiste bırakmışım kafama tüküreyim sayın arkadaşlar ne biçim kafada yaşıyorum bana da sıkın zombi gibi yeter istemiyorum. :D

kıngps3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2010
130
36
28
pc de birmiştim wii emülatör ile eskiye göre daha kaliteli grafikler felan bazı yerlerınde değişklikler var eskisine göre oyun içinde ama oynanması gereken bi oyun helede ree ciler için ;)

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,957
1,821
113
you do not have permission access this installed data.plase and the game. böyle bir ekran çıktı.nedir olay sizce

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
194
45
28
36
multimandeyeken oyunun üzerine gelip kareye basın orda izinler sekmesi var belki ona tıklayınca düzelir."

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
73
28
Oyun 4.55 de falan multimanla calismiyor.
Iris Manager 3.3 le calisiyor. Irisi kurup irisle calistirin.