Bizleri Bekleyen Muhtemel Yeni Oyunlar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde batudinho tarafından oluşturulan Bizleri Bekleyen Muhtemel Yeni Oyunlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,024 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Bizleri Bekleyen Muhtemel Yeni Oyunlar
Konbuyu başlatan batudinho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako_Jr

kenanbal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2008
55
0
6
40
Bu aralar psp'de minis ve fifa'dan başka bir oyun oynamıyorum.Asphalt'ı n-gage de az oynamadım :DFifa 27 eylülde çıkacak diye okumuştum ign'de.Q4 2011 ne oluyor?​

ngage efsaneydi :( şarkısı vardı bu asphaltın lift me up diye hey gidi günler ...

batudinho

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2011
19
0
1
30
n gage ile psp nin kaderi aynı görünüyor ve hiç unutmazdım n gage te bounce ve space impact oynadığım günleri :arbsk:

gol6

Erişim Engelli
May 28, 2009
82
0
6
31
eğer paranız yoksa bir 6 ay bekleyip alabilirsiniz pspvitayı şahsen ben para biriktiyordum annem wii alalım dedi bende kıramadım pspvita yalan oldu ama wii daha iyi gelcektir umarım:D

dorodon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2011
3
0
1
37
harry potter ve ölüm yadigarlarının oyunu çıkcak mı psp için?

crazyknight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2009
49
0
6
35
batudinho, dostum senin pspin yok galiba, psp bitsin diye bakıyorsun. kıskançlıkmıdır nedir anlayamadım

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Başlığı değiştirsek mi ne ? :D

Bizi bekleyen değil Bizim beklediğimiz oyunlar diye.. Eğer bizi bekliyorlarsa hiç bekletmeden gidelim. Giderken kolonya ve çiçekte yaptıralım :e: