PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,861 kez görüntülenmiş, 237 yorum ve 80 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan razorbala

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28
haricide dene zaten ilk oyunlari
iki yöntemde denedim olmadı ktsuf engelliyor ve çöküyor direk neyse sorun yok reisim :))

12.40 a geçtik bakalım ne artılarını görecez inşAllah bizi pişman etmez 😃 dijital olduğu için benim ps her defasında 50 dk bekliyorum kapanınca ps bir yöntem gelse şöyle 1 dk da falan harika olacakta onunla ilgili bir gelişme var mı reisim ?

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43
sonuclari bildir bize
Akşam yatmadan güncelledim ve JB yapıp açık bıraktım cihazı, sabah evden çıkmadan denedim, my gran turismo oyununda da aynı hatayı veriyordu, oyunu açtım yarış kısmına geçmeden yine hata verdi
Wukong u silmiştim tekrar indirdim akşam tekrar deneme yapacağım umarım çalışır,
Bu arada Alan Wake i kaldırmışsın sanırım denk geldim indirecektim tekrardan

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41
iki yöntemde denedim olmadı ktsuf engelliyor ve çöküyor direk neyse sorun yok reisim :))

12.40 a geçtik bakalım ne artılarını görecez inşAllah bizi pişman etmez 😃 dijital olduğu için benim ps her defasında 50 dk bekliyorum kapanınca ps bir yöntem gelse şöyle 1 dk da falan harika olacakta onunla ilgili bir gelişme var mı reisim ?
Sanmıyorum pişman olmazsın. P2JB’de en çok kullanılan fw. Sorun belli kstuff şu sıralar kafayı yedi her güncelleme birbirinden kötü

babacandır @babacandır için zamanında bir düzen kurmuştuk o bayağı stabil kullanıyor 12.40 Pro üzerinde kendisine mesaj at onun kullandığı kstuff ve shadow mount fix2-1 var o dosyaları iste ondan. Dışardayım pek bir dosyaya ulaşımım yok ama en iyisi ondaki sürümler stabil olana kadar çok uğraştık diyebilirim. Zaten bende akşam kendisinden dosyaları isteyeceğim bu P2JB çıktığından beri elimde bir kamyon sürüm oldu bende karıştırıyorum artık.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41
Akşam yatmadan güncelledim ve JB yapıp açık bıraktım cihazı, sabah evden çıkmadan denedim, my gran turismo oyununda da aynı hatayı veriyordu, oyunu açtım yarış kısmına geçmeden yine hata verdi
Wukong u silmiştim tekrar indirdim akşam tekrar deneme yapacağım umarım çalışır,
Bu arada Alan Wake i kaldırmışsın sanırım denk geldim indirecektim tekrardan
Alan Wake kaldırılmadı sadece konular birleştirildi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yama konusunda oyun gömülü olanı indireceksin yine ordan şifre istemeniz gerekmekte

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28
Sanmıyorum pişman olmazsın. P2JB’de en çok kullanılan fw. Sorun belli kstuff şu sıralar kafayı yedi her güncelleme birbirinden kötü

babacandır @babacandır için zamanında bir düzen kurmuştuk o bayağı stabil kullanıyor 12.40 Pro üzerinde kendisine mesaj at onun kullandığı kstuff ve shadow mount fix2-1 var o dosyaları iste ondan. Dışardayım pek bir dosyaya ulaşımım yok ama en iyisi ondaki sürümler stabil olana kadar çok uğraştık diyebilirim. Zaten bende akşam kendisinden dosyaları isteyeceğim bu P2JB çıktığından beri elimde bir kamyon sürüm oldu bende karıştırıyorum artık.
[/QUO

arkadaş kendi düzenini paylaşırsa bizlerde faydalanırdık 😊😊
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş kendi düzenini paylaşırsa bizde faydalanırdık

Celalayd

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2026
32
7
8
indirme tamamlandıktan sonra ''site üzerinden dosyaya ulaşılamadı'' hatası alıyorum 3- 4 kere denedim hep aynı hatayı alıyorum ne yapabilirim