PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,821 kez görüntülenmiş, 237 yorum ve 80 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan razorbala

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43
Sende farklı bir sıkıntı var
Bilmiyorum artık, hani düzgün olsun diye cihazı bile sıfırlayıp baştan yaptım olmadı, fw 12 güncelle dedin yaptım sıfırladım , sıfırdan jb yaptım senin verdiğin kstuff ve shadowmount u yaptım sadece ek bişey yapmadan yine olmadı, bu akşam oyunu klasörlü halde başka bir ssd de deneyeceğim o da olmazsa oynamayı veririm oyunu ama death stranding oyunu da aynı hatayı veriyor

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,477
6,549
113
Arkadaşlar bu format (FFPFSC) hareketli oyunlarda takılma yapıyor maalesef.Boss savaşlarında zevkinizi inanılmaz düşüyor.
Tabiki Arkadaş emek verip önümüze sunmuş yinede Teşekkürler.
Başkan en mantıklısı ffpfcs ile normal klasör deneyip fps sayaç açıp ordan kontrol etmek

Yani ben pek bi fark görmemiştim belki bana denk gelmedi

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28
byercanx @byercanx sayın hocam rahatsız ediyorım sizleri, hocam sıfır dualsense ile oynuyorum lag varmış gibi kollar ağır işlem yapıyor bazen bağlantı kesiyor nedeni nedir ayrıca sıfırlarsam ps5 sorun olur mu ayarlardan girip sıfırlama işlemi yaparsam güncelleme falan ister mi ?

Celalayd

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2026
32
7
8
Bilmiyorum artık, hani düzgün olsun diye cihazı bile sıfırlayıp baştan yaptım olmadı, fw 12 güncelle dedin yaptım sıfırladım , sıfırdan jb yaptım senin verdiğin kstuff ve shadowmount u yaptım sadece ek bişey yapmadan yine olmadı, bu akşam oyunu klasörlü halde başka bir ssd de deneyeceğim o da olmazsa oynamayı veririm oyunu ama death stranding oyunu da aynı hatayı veriyor
Hocam yapabildimiz mi