PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,906 kez görüntülenmiş, 237 yorum ve 80 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan razorbala

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,336
113
41
Hocam fw dediğiniz ne oluyordu 1.08 olan benimkisi tekrar deniyecem şimdi

11.20 sürüm
11.20 ve P2JB zaten sikintili surumler 1.0.7 official dene olmazsa asagidaki 2 custom surumu dene

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yine olmazsa 2cisini dene

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu arada bunlari sirayla denemen lazim her deneme icin cihazi yeniden baslatman gerekir arka arkaya deneyemezsin dogru surumu buldugunda kstuff'i bir daha guncelleme uzun bir sure

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28
11.20 ve P2JB zaten sikintili surumler 1.0.7 official dene olmazsa asagidaki 2 custom surumu dene

Yine olmazsa 2cisini dene

bu arada bunlari sirayla denemen lazim her deneme icin cihazi yeniden baslatman gerekir arka arkaya deneyemezsin
11.20 bira sıkıntı tam oturmamış sanırım ne yapmak lazım sürüm konusunda ?
Tavsiyeleriniz varsa ona göre bir deniyim birde kstuf 1.08 gelmiş yeni onuda deneyebilirim aslında

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,336
113
41
11.20 bira sıkıntı tam oturmamış sanırım ne yapmak lazım sürüm konusunda ?
Tavsiyeleriniz varsa ona göre bir deniyim birde kstuf 1.08 gelmiş yeni onuda deneyebilirim aslında
Sana bir tavsiye vereyimmi hatta iki tane 12.40 en stabili benim gozumde P2JB icin yada 12.70 kstuff 1.08 cok kotu su anlik her oyunda sorun veriyorbugun yazanlarin hepsi 1.08 kullanan kisilier

DIJITAL KONSOL KULLANIYORSAN BU DEDIKLERIM SENIN ICIN GECERLI, EGER BIR ESLESTIRILMIS BLURAY'IN VE STAR WARS OYUNUN VAR ISE FW 12.00 POOPS EN IYI METHOD

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,336
113
41
Peki reisim doğrudan 12.40 indirebilirmiyim daha önce firmwareyi güncellemeden manuel bir rehber videosu var mo ?

Guncelleme : usb ana dizinine PS5 adinda bir klasor aciyorsun sonra icine UPDATE icine PS5UPDATE.PUP dosyasini

USB - PS5 - UPDATE - PS5UPDATE.PUP

Bu sekilde yap ayarlara git guncelleme bolumune gel usb uzerinden guncelle de. Bunlari yapmadan once INTERNET baglantin kesik olsun

DIJITAL KONSOL KULLANIYORSAN BU DEDIKLERIM SENIN ICIN GECERLI, EGER BIR ESLESTIRILMIS BLURAY'IN VE STAR WARS OYUNUN VAR ISE FW 12.00 POOPS EN IYI METHOD

Son düzenleme:

Nabe7272

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28

Guncelleme : usb ana dizinine PS5 adinda bir klasor aciyorsun sonra icine UPDATE icine PS5UPDATE.PUP dosyasini

USB - PS5 - UPDATE - PS5UPDATE.PUP

Bu sekilde yap ayarlara git guncelleme bolumune gel usb uzerinden guncelle de. Bunlari yapmadan once INTERNET baglantin kesik olsun

Peki reisim içindeki bilgilerin hepsi siliniyor mu oyunlar cs homebrew içinene oyunlar atmıştım da

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,336
113
41
Peki reisim içindeki bilgilerin hepsi siliniyor mu oyunlar cs homebrew içinene oyunlar atmıştım da
hicbirsey silinmeyecek sistemin sadece 12.40 yukselecek asagidaki yazdigim sartlar elinde mevcutsa farkli bir method var onu kullanmani oneririm ama konsolun dijital ise 12.40 senin icin en iyi secenek

Nabe7272

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
206
52
28
hicbirsey silinmeyecek sistemin sadece 12.40 yukselecek asagidaki yazdigim sartlar elinde mevcutsa farkli bir method var onu kullanmani oneririm ama konsolun dijital ise 12.40 senin icin en iyi secenek

Dijital benim versiyon reisim cidden çok teşekürler her. Anlamda bizleri yorumsuz bırakmıyorsun ne kadar teşekür etsem azdır bağış yapmamız gerekiyorsa bağışta yaparım sizlere bilginiz olsun hocam ben 12.40 versiyonuna geçeyim en iyisi dijital olduğu için malesef ps kapanıp açılınca tekrardan YouTube uygulamasından jb yapmak zorunda kalıyorum ondan ötürü versiyon yükseltmedim sabit gelir diye bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,336
113
41
Dijital benim versiyon reisim cidden çok teşekürler her. Anlamda bizleri yorumsuz bırakmıyorsun ne kadar teşekür etsem azdır bağış yapmamız gerekiyorsa bağışta yaparım sizlere bilginiz olsun hocam ben 12.40 versiyonuna geçeyim en iyisi dijital olduğu için malesef ps kapanıp açılınca tekrardan YouTube uygulamasından jb yapmak zorunda kalıyorum ondan ötürü versiyon yükseltmedim sabit gelir diye bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
12.40 P2JB kullanicilari arasinda en favori surum pisman etmez hicbir oyuna backport beklemezsiniz ayrica. kullanan arkadasim var gayet basarili hic sorun yasamiyor FFPFSC'lerde