PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,014 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 81 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dertsiz

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,099
3,339
113
41
Gocam yanlış anladınız herhalde oyunu indirdiğimiz sayfandan 109 gb tı indridiğimde google güvenlik yapılıyor felan diyor sonrasında sitede dosyaya ulasılamadı diyip siliyor
Hocam ben size mesaj yazdimmi hatirlayamadim sizin sorununuz oyunu indirememekmi tam anlamadim

Havaligragas

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2026
13
3
3
Hocam ben size mesaj yazdimmi hatirlayamadim sizin sorununuz oyunu indirememekmi tam anlamadim
Hocam attıgnız bu
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu linkteki yerden oynuu indirmeye çalıstıgımda oyunun inmesi tammalandıgında sitede dosyaya ulaşılamadı diyor

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,099
3,339
113
41
Hocam attıgnız bu
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu linkteki yerden oynuu indirmeye çalıstıgımda oyunun inmesi tammalandıgında sitede dosyaya ulaşılamadı diyor
Firefox kullanın yada FDM yükleyin bilgisayarınıza Google Chrome güvenlik taraması yapıyor muhtemelen ve Windows Defender da güvensiz formatları engelleyen bir ayar var, ondan bu sorunu yaşıyorsunuz, şu an bakıyorum 40 kişi indirmiş sorun görünmüyor.

Havaligragas

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2026
13
3
3
Firefox kullanın yada FDM yükleyin bilgisayarınıza Google Chrome güvenlik taraması yapıyor muhtemelen ve Windows Defender da güvensiz formatları engelleyen bir ayar var, ondan bu sorunu yaşıyorsunuz, şu an bakıyorum 40 kişi indirmiş sorun görünmüyor.
tamamdır teşekkür ederim

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43
Senin sorunun ne olduğunu biliyorum, senin firmware’nin kstuff ayrı idlesauce o firmware için yeni kstuff yazdı bildiğim kadarıyla offsetleri bozuk girmiş echostrecth akşam 5 gibi eve geçince sana özel kstuff atacağım sadece o firmwareye sahip kullanıcılar indirsin

Bu kstuff dene

Yine olmazsa 2cisini dene

ilgin için teşekkür ederim ancak her 2 dosyada da çalışmadı aynı hatayı veriyor çözemiyorum bunları hatta makinayı sıfırdan geri yükledim yine olmadı

Havaligragas

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2026
13
3
3
Hocam tekrar merhabalar dediğinizi yaptım ve çalıstı son bir soru olarak bu ffpfsc yani oyunu data üzerinden direk homebrew klasörünemi atıyoruz

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
207
52
28
FW 12.00 veya 12.40 yukselt cihazini Digital ise bosyere cebellesme o FW hic kullanilmayan ve sorunlu bir surum 12.00 ve 12.40 bayagi stabil
Reisim 12.40 kurdum yine denedim aynı çöktü şimdi haricinin içine atıyorum bakalım orada ne olacak görecez ssd de çöküyor direk 12.40 daha güzel geldi bana bakalım dikkat etmemiz gereken bir husus var mı ?