PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,861 kez görüntülenmiş, 237 yorum ve 80 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan razorbala

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
224
43
Bilmiyorum artık, hani düzgün olsun diye cihazı bile sıfırlayıp baştan yaptım olmadı, fw 12 güncelle dedin yaptım sıfırladım , sıfırdan jb yaptım senin verdiğin kstuff ve shadowmount u yaptım sadece ek bişey yapmadan yine olmadı, bu akşam oyunu klasörlü halde başka bir ssd de deneyeceğim o da olmazsa oynamayı veririm oyunu ama death stranding oyunu da aynı hatayı veriyor
Nasıl bir sıkıntı yaşadım hengi sürümde senin cihaz hepsini net yazarsan
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Senin farkli sorunun var demistim, saglam onayli shadow mount ve kstuff gonderdim forumda 2-3 arkadas test etti cunku sorunsuz oldugunu biliyorduk
Vukong hertulu sorunusz çalışan bir oyun geçen gün denedim sadece dahilide deneme fırsatı olmadı onuda denerim yakında

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41

Vukong hertulu sorunusz çalışan bir oyun geçen gün denedim sadece dahilide deneme fırsatı olmadı onuda denerim yakında
Ben olsam Crystal Disk Benchmark ile diski test ederdim alternatif olarak USB baglanti kablosu zarar gormus olabilir 3 cu secenek disk formati sorunlu olabilir. Format atip kontrol ve test edilmeli

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
224
43
Ben olsam Crystal Disk Benchmark ile diski test ederdim alternatif olarak USB baglanti kablosu zarar gormus olabilir 3 cu secenek disk formati sorunlu olabilir. Format atip kontrol ve test edilmeli
Aynen buharı yapmazsa olmaz özellikle önce diski fotmatlayacak sonra kablo hangi terafta daha hızlı okuma yazma var bakacak bendekinde hızlı olan tarafı işaretledim kablodan bile ters duz var en azindan benim aldığım öyle bay baya bir fark oluyor sıcaklık testinde şart dediğin gibi birçok etken var

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41
Aynen buharı yapmazsa olmaz özellikle önce diski fotmatlayacak sonra kablo hangi terafta daha hızlı okuma yazma var bakacak bendekinde hızlı olan tarafı işaretledim kablodan bile ters duz var en azindan benim aldığım öyle bay baya bir fark oluyor sıcaklık testinde şart dediğin gibi birçok etken var
babacandir senin yorumlarin cok dikkat cekici cunku her yasanabilecek durumu goz ardi etmiyorsun seninle bir cok konuda calistik ve sagol cok iyi inceleme yapiyorsun tebrik ederim kardesim

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43

SSD değiştim önceki oyunu klasörlü attım çalıştı, ancak dahili hafızaya hem exfat hemde ffpfsc formatta attım çalışmadı kstuff is not to blame hatası verdi

farklı farklı kstufflar denememe rağmen

cihaz dijital sürüm 11.40 idi @
byercanx @byercanx
arkadaşımın önerisiyle 12.00 sürüme yükselttim ona özel elf dosyaları verdi yine çalışmadı, ancak klasörlüde ne hikmetse çalıştı
aynı diskte diğer oyunlar çalışıyor

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41
SSD değiştim önceki oyunu klasörlü attım çalıştı, ancak dahili hafızaya hem exfat hemde ffpfsc formatta attım çalışmadı kstuff is not to blame hatası verdi

byercanx @byercanx
arkadaşımın önerisiyle 12.00 sürüme yükselttim ona özel elf dosyaları verdi yine çalışmadı, ancak klasörlüde ne hikmetse çalıştı

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

En az 10 tester kullandi bu dosyalari ve oyunu sorun olmadigini belirttiler, Dahili hafiza test etmedim ama dahili M2 uzerinde sorunsuz calisiyor tarafimca denendi

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
224
43

byercanx @byercanx
Peki hata varimce sonr akonolu açıp kapatıp tekrar kırıp öyle denedinmi hiç bend ebazen öyle hata aldığım oyun tekrardan kırma yapinc ahata veren oyun çalışıyor normalde ayricahca
HOMEBREW klasörüne ekledinmi öyle yapmışsan olmadıysa eğer etahen klasorunun icind games klasörüne koyup denedinmi öyle onalri deneyince ilk kirmada eski Kstuf ve shadowmoun oto mu kuruyor ilk kirmada sana verilenleri yükle genelde onlar ile güzel çalışıyor tabi dwdiklerimi yaptıysan hemen hemen kimsede sendeki gibi bir hata olmadı ayrıca indirsiginde tamamlandimi tammaiyla indirme bazen inince hata oluyor yada kopyalamada pc den konsola direk aktarmayi dene bunlark göz önünde bulundur öyle bir yeniden deneme yap derim hiç sorun yaşamadım ben

Son düzenleme:

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43
Peki hata varimce sonr akonolu açıp kapatıp tekrar kırıp öyle denedinmi hiç bend ebazen öyle hata aldığım oyun tekrardan kırma yapinc ahata veren oyun çalışıyor normalde ayricahca
HOMEBREW klasörüne ekledinmi öyle yapmışsan olmadıysa eğer etahen klasorunun icind games klasörüne koyup denedinmi öyle onalri deneyince ilk kirmada eski Kstuf ve shadowmoun oto mu kuruyor ilk kirmada sana verilenleri yükle genelde onlar ile güzel çalışıyor tabi dwdiklerimi yaptıysan hemen hemen kimsede sendeki gibi bir hata olmadı ayrıca indirsiginde tamamlandimi tammaiyla indirme bazen inince hata oluyor yad akopyalamada pc den konsola direk aktarmayi dene bunlark fon önünde bulundur öyle bir yeniden deneme yap derim hiç sorun yaşamadım ben
burası dahil 3 farklı yerden indirdim, exfat denedim, pfs çevrilmişi bu siteden indirdim denedim, sonra exfatı kendim çevirdim denedim hep aynı hata, yeniden jailbreak yaptım cihazı sıfırladım olmadı, oyunlar homebrew ya da etahen games içinde, bende meraklıyım baya bu işlere uğraşmayı severim ama bir süredir konsol olmadığı için uzak kalmıştım, sonuç olarak sayenizde sorun çözüldü,

ayrıca 11.40 cihazda biraz uğraştım ama uzaktan oynatmada çalıştırdım gayet stabildi ama bu oyun yüzünden deaktif oldu şimdi uğraşmak istemiyorum

benim sorun ssd kaynaklıydı muhtemelen ama dahili hafızadan m2 değil aynı hatayı vermesi tuhaftı

şöyle küçük bir telegram grubu kursanız katılsak fikir alış verişi harika olur,