Android Türkçe Yama Bully Android Türkçe Yama - ÇIKTI

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde remichitr tarafından oluşturulan Bully Android Türkçe Yama - ÇIKTI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,628 kez görüntülenmiş, 153 yorum ve 79 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Bully Android Türkçe Yama - ÇIKTI
Konbuyu başlatan remichitr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

remichitr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2026
11
107
28
Bully Anniversary Edition 1.4.311 versiyonu için Türkçe Yama ÇIKTI

Selam. Arkadaşlar Bully Android Yama çıktı. Oyun tamamen Türkçe olup tüm Türkçe karakterleri de desteklemektedir.

Oyunu indirdikten sonra yamayı ve dosyaları kendisi otomatik indirecektir.
Herkese iyi oyunlar!

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Oyunun Videosu

Son düzenleme:

1alidld

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2026
15
6
3
Abi oyun türkçe değil bir de türkçe yama yaptık diyorsunuz ya

Son düzenleme:

Yizsch

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2026
8
6
3
Bully Anniversary Edition 1.4.311 versiyonu için Türkçe Yama çıktı.

Herkese selam. Bir çoğunuz beni seon olarak tanıyor. Daha önceden The Walking Dead serisini androide Türkçe olarak çevirmiştim.

Yamaların nasıl kurulduğu ile ilgili bir çok soru alıyordum ve çoğu kişi kuramıyordu. Android 12den sonra yeni yasalar ile birlikte artık bir çok oyunun data ve obb dosyasına erişmek de imkansız hale geldi. Bu durumdan sonra bir uygulama geliştirdim ve yamalarımı burada paylaşmaya karar verdim.

Bully Anniversary Edition Türkçe yamaya da bu uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra, oyunu uygulamadan indirip kurmanız yeterlidir. Oyun gerekli dosyaları ve yamayı kendisi indirecektir.

Not1: Eğer oyunun orijinalini satın aldıysanız yama orijinal oyunun üzerine kurulmuyor. Bu yüzden orijinal oyunu silip uygulamadan indirmeniz gerekiyor.

Not2: Oyuna hem 30fps hem de 60fps seçeneği ekledim. Bazı cihazlarda 60fps oynarken görevlerde ve ara sahnelerde sorun oluyor. Bu durumda 30fpse geçip oynarsanız bu sorun çözülecektir.

Oyun tamamen Türkçe olup, Türkçe karakterlerin de tamamını desteklemektedir. Herkese iyi oyunlar dilerim.

Uygulamayı githubumdan ya da mediafire dan indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Sağolasın

Shaneee

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2026
25
26
13
Bully Anniversary Edition 1.4.311 versiyonu için Türkçe Yama çıktı.

Herkese selam. Bir çoğunuz beni seon olarak tanıyor. Daha önceden The Walking Dead serisini androide Türkçe olarak çevirmiştim.

Yamaların nasıl kurulduğu ile ilgili bir çok soru alıyordum ve çoğu kişi kuramıyordu. Android 12den sonra yeni yasalar ile birlikte artık bir çok oyunun data ve obb dosyasına erişmek de imkansız hale geldi. Bu durumdan sonra bir uygulama geliştirdim ve yamalarımı burada paylaşmaya karar verdim.

Bully Anniversary Edition Türkçe yamaya da bu uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra, oyunu uygulamadan indirip kurmanız yeterlidir. Oyun gerekli dosyaları ve yamayı kendisi indirecektir.

Not1: Eğer oyunun orijinalini satın aldıysanız yama orijinal oyunun üzerine kurulmuyor. Bu yüzden orijinal oyunu silip uygulamadan indirmeniz gerekiyor.

Not2: Oyuna hem 30fps hem de 60fps seçeneği ekledim. Bazı cihazlarda 60fps oynarken görevlerde ve ara sahnelerde sorun oluyor. Bu durumda 30fpse geçip oynarsanız bu sorun çözülecektir.

Oyun tamamen Türkçe olup, Türkçe karakterlerin de tamamını desteklemektedir. Herkese iyi oyunlar dilerim.

Uygulamayı githubumdan ya da mediafire dan indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Eline sağlık