- Tem 10, 2024
- 461
- 1,569
- 93
-
Öne çıkan konu
Call of Duty Modern Warfare Remastered PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Call of Duty Modern Warfare Remastered PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Call of Duty Modern Warfare Remastered oyununun Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu SESLENDİRME EKİBİNE ve portlayan KURTULUŞ PALA'ya buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çeviri bana aittir dublaj %100 diye biliyorum ve gerçek seslendirmedir türkçe karakterler eklenmiştir Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim
SESLENDİRME EKİBİ
Cast Ekibi
Oğuzhan Paltaoğlu
Kamarov: Ömer Faruk Duman
Price: Burçin Direnci
Gaz: Akın İlhan Çepni
MacMillan 1: Bora Arda
MacMillan 2: Toprakhan Çakır
Griggs ve Zakhaev: Mehmet Emin Arkçı
Vasquez: Seyid Ali Gündüzalp
Cihat Akyol
Doruk Dublaj
Hakkı Ceyhan
Berk Bircan
Meriç Vardar
Selahattin Aydoğan
Mert Dağdeviren
Göksu Dinçal
Dublajlara
Sublime King Dub
KURULUM
BU OYUNA ÖZEL ŞİFRE VARDIR ÇÜNKÜ HAYATIMDA UĞRAŞTIĞIM EN ZOR ŞEY OLABİLİR
OYUN HAKKINDA
Call of Duty: Modern Warfare Remastered, oyun dünyasının ikonik yapımlarından biri olan 2007 çıkışlı Call of Duty 4: Modern Warfare’ın Raven Software tarafından geliştirilip 2016 yılında yayımlanan kapsamlı bir görsel ve işitsel yenilemesidir. Yüksek çözünürlüklü dokular, yenilenen ışıklandırma ve fizik efektleri ile modern ses tasarımlarını orijinal oyunun akıcı mekanikleriyle buluşturan yapım; Captain Price ve Soap MacTavish gibi efsanevi karakterlerin yer aldığı Orta Doğu ve Doğu Avrupa merkezli sinematik senaryo modunu birebir korur. Hem unutulmaz hikâye görevlerini hem de haritalarıyla çoklu oyuncu (multiplayer) modunu günümüz grafik standartlarına taşıyarak hem nostalji arayan veteran oyunculara hem de seriyi ilk kez deneyimleyeceklere eksiksiz bir FPS tecrübesi sunar
TÜRKÇE DUBLAJ
KURTULUŞ PALA
FACİA YAPIM VE SESLENDİRME EKİPLERİ
TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0
PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0
PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0
OYNANIŞ VİDEOSU
Call of Duty Modern Warfare Remastered oyununun Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu SESLENDİRME EKİBİNE ve portlayan KURTULUŞ PALA'ya buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çeviri bana aittir dublaj %100 diye biliyorum ve gerçek seslendirmedir türkçe karakterler eklenmiştir Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim
SESLENDİRME EKİBİ
Cast Ekibi
Oğuzhan Paltaoğlu
Kamarov: Ömer Faruk Duman
Price: Burçin Direnci
Gaz: Akın İlhan Çepni
MacMillan 1: Bora Arda
MacMillan 2: Toprakhan Çakır
Griggs ve Zakhaev: Mehmet Emin Arkçı
Vasquez: Seyid Ali Gündüzalp
Cihat Akyol
Doruk Dublaj
Hakkı Ceyhan
Berk Bircan
Meriç Vardar
Selahattin Aydoğan
Mert Dağdeviren
Göksu Dinçal
Dublajlara
Sublime King Dub
KURULUM
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
burdan ana oyunu indirmeniz yeterlidir Türkçe Dublaj & Türkçe Yama Update' e gömülüdür dlc online yani multiplayer kısmı ile ilgilidir onunla işimiz yok onu indirmeyinBU OYUNA ÖZEL ŞİFRE VARDIR ÇÜNKÜ HAYATIMDA UĞRAŞTIĞIM EN ZOR ŞEY OLABİLİR
OYUN HAKKINDA
Call of Duty: Modern Warfare Remastered, oyun dünyasının ikonik yapımlarından biri olan 2007 çıkışlı Call of Duty 4: Modern Warfare’ın Raven Software tarafından geliştirilip 2016 yılında yayımlanan kapsamlı bir görsel ve işitsel yenilemesidir. Yüksek çözünürlüklü dokular, yenilenen ışıklandırma ve fizik efektleri ile modern ses tasarımlarını orijinal oyunun akıcı mekanikleriyle buluşturan yapım; Captain Price ve Soap MacTavish gibi efsanevi karakterlerin yer aldığı Orta Doğu ve Doğu Avrupa merkezli sinematik senaryo modunu birebir korur. Hem unutulmaz hikâye görevlerini hem de haritalarıyla çoklu oyuncu (multiplayer) modunu günümüz grafik standartlarına taşıyarak hem nostalji arayan veteran oyunculara hem de seriyi ilk kez deneyimleyeceklere eksiksiz bir FPS tecrübesi sunar
TÜRKÇE DUBLAJ
KURTULUŞ PALA
FACİA YAPIM VE SESLENDİRME EKİPLERİ
TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0
PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0
PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: