Call of Duty Roads to Victory USA FULL ISO 611 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Call of Duty Roads to Victory USA FULL ISO 611 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,185 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Call of Duty Roads to Victory USA FULL ISO 611 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cykron

psp630

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2011
5
0
1
36
oyunuyüklüyorum 6.35 pro- b3 de çalışırmı?

lazuribere

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2011
5
0
1
45
hako abi ben psp yı yenı aldım psp go kırdırdım 6.20 yaptırdım ama buy aletten bısey anlamıyorum devamlı dısardan oyun yukletıyorum.bu senın oyunlardan nasıl yuklıcem bı yazarsan sevınırım.nasıl ındırıcem nasıl nereye atıcam oyunları tamamıyle bı yazarsan sevınırım abım.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
Önce oyuna ait tüm partları indireceksin.. Sonra winrar yada winzip programı ile paketleri açacaksın.. Açılan Paketlerin içinden çıkan ISO uzantılı dosyayı memory stickdeki ISO adlı klasörün içine atıp oynayacaksın..

Bu kadar...

mahmutkus

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 2, 2011
1
0
1
39
arkadaslar oyunu yukledim ancak oyun kaydetme sorunu var, oynarken otomatik kaydediyor ancak tekrar girdigimde 0 dan baslıyor. bu sorunu nasıl aşarım?
simdiden tesekkurler

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
arkadaslar oyunu yukledim ancak oyun kaydetme sorunu var, oynarken otomatik kaydediyor ancak tekrar girdigimde 0 dan baslıyor. bu sorunu nasıl aşarım?
simdiden tesekkurler

Kardeş eğer elle kaydetme varsa öyle dene.Yine olmazsa Memory kartına format atıp tekrar dene.

hvl005

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2011
67
0
6
6.20 pro b-5 de çalışırmı lütfen cevap ver hako

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
hako abi ben psp yı yenı aldım psp go kırdırdım 6.20 yaptırdım ama buy aletten bısey anlamıyorum devamlı dısardan oyun yukletıyorum.bu senın oyunlardan nasıl yuklıcem bı yazarsan sevınırım.nasıl ındırıcem nasıl nereye atıcam oyunları tamamıyle bı yazarsan sevınırım abım.
Detaylı anlatayım sana ilk önce hako dan istediğin bir oyunun partlarını eksiksiz şekilde indir. Ondan sonra PC inde winrar kurulu olsun. Sonra indirdiğin Partlardan birisine sağ klik yapıp Arşivden çıkart diyeceksin. Şifre isterse hako yazacaksın. .cso veya .ıso uzantılı dosya çıkacak bunda dikkat et çünkü .ıso nero gibi program kurulu olmadığı için ıso uzantılı dosyalar arşiv yani winrar simgesideki kitaplık gibi görünür. Rar dan cıkan tek parça halinde boyutu büyük olan dosyayı PSP indeki ISO klasörüne atacaksın. Eğer ISO klasörü yoksa oluştur. Birde PSP niz CFW li yani Custom Firmfare yüklü olmalıdır. Sonra eğer oyun acılmasa hata verirse bu ayarı yap.

VSH menüye gir SELECT butonuna basarak
CPU CLOCK XMB: 333\111 veya default
CPU CLOCK GAME: 333\111 veya default
UMD Drıver: M33 Driver-Inferno yada Sony np990 yap.

Buarada oyun için sağol hako abi şimdi cekecem.