PS3 Türkçe YAMA Ps3 call of duty modern warfare Türkçe yama isteği

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde M_Furkan tarafından oluşturulan Ps3 call of duty modern warfare Türkçe yama isteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Ps3 call of duty modern warfare Türkçe yama isteği
Konbuyu başlatan M_Furkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

M_Furkan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2026
12
1
3
Call of Duty Modern Warfare serisi çok sevilen bir oyun serisidir. Bilgisayarda hem dublaj hem de alt yazı yaması bulunmasına rağmen PlayStation 3'te hiçbir Türkçe yaması bulunmamaktadır. (Bu yüzden yamayı kendim yapmak isterdim ama imkanım yok.) Bilgisayardaki Türkçe yamalarını PlayStation 3'e port atabilecek ya da PlayStation 3 için sıfırdan Türkçe yama yapabilecek varsa, yapabilir mi?

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,266
55,122
113
Call of Duty Modern Warfare serisi çok sevilen bir oyun serisidir. Bilgisayarda hem dublaj hem de alt yazı yaması bulunmasına rağmen PlayStation 3'te hiçbir Türkçe yaması bulunmamaktadır. (Bu yüzden yamayı kendim yapmak isterdim ama imkanım yok.) Bilgisayardaki Türkçe yamalarını PlayStation 3'e port atabilecek ya da PlayStation 3 için sıfırdan Türkçe yama yapabilecek varsa, yapabilir mi?
Maalesef çok zor :)