Cheat Kodları İçin Burada İstek Yapabilirsiniz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Hileleri ve Cw Cheat kategorisinde TARZANLAR tarafından oluşturulan Cheat Kodları İçin Burada İstek Yapabilirsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36,079 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Hileleri ve Cw Cheat
Konu Başlığı Cheat Kodları İçin Burada İstek Yapabilirsiniz
Konbuyu başlatan TARZANLAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan saskeee

Kamal28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2011
32
0
6
25
gta : vice city stories tuslarla olan hilesi varmi varsa yolla

SOAD

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 17, 2008
164
0
16
Siteye Git
Nette hiç çalışan final fantasy type 0 kodu bulamadım.Bulabilirsen çok makbule geçer

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
Arkadaşlar Ben Yu-Gi-Oh! Tag Force 3'ün İstiyorum Burdan aldım oyunu zaten Eur versiyoun ancak hiçbir kod çalışmıyor. neredeyse internette gezicek yer kalmadı. Allah rızası için garanti çalışıcak hatta makinasında deneyenler lütfen versin. Kafayı yiyecem artık. PSP versiyonuylamı alakalı nedir anlamadım ki. USA ID numarasına göre almıyorum codları ama yinede çalışmıyor.

Kamal28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2011
32
0
6
25
ya arkadaslar aslinda cheat cod kullanirken oyunun hic lezzeti kalmiyo:tmzyn:

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
ya arkadaslar aslinda cheat cod kullanirken oyunun hic lezzeti kalmiyo:tmzyn:
Bu yüzden hileye hayır diyoruz ya.Hile yaptığınız an oyunu tadı kaçar.Oyundan zevk alınmaz.Ama hilesiz oyunda takıldığın yarde çok zorlanırsın,onlarca defa denersin,yine geçemzsin ama oyundan zevk alırsın.

Kamal28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2011
32
0
6
25
ben bir kac tane oyunu boyle gectim ama hic ne yapacagimi anlamadigim oyunlar var. mes: Pirates of Caribbian: Dead man chest ilk bolumde zindanin kapisini nasi acicagimi hala bulamadim:haydar: ama yinede temiz oyun olsun :tmzyn::eylem:

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
ben bir kac tane oyunu boyle gectim ama hic ne yapacagimi anlamadigim oyunlar var. mes: Pirates of Caribbian: Dead man chest ilk bolumde zindanin kapisini nasi acicagimi hala bulamadim:haydar: ama yinede temiz oyun olsun :tmzyn::eylem:
Abicim şimdi Google'ı açıp arama yerine Pirates of Caribbean Dead Man's Chest PSP Walkthrough yazıyorsun.Sonra videoları izleyip nasıl geçildiğini öğreniyorsun.Bu kadar basit.

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
Yugioh! Oyununda hile kullanmak zaman kazandırır. Yoksa oyunu tam anlamıyla bitirmik yıllarını alır.

Kamal28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2011
32
0
6
25
ya tamam da iste o yillar sana oyunun tadini getirir ve oyunu ogrenirsin sonra ise belki bir gun gecersin o oyunu :b:

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
O yunu zaten biliyorum. Yıllardır oynadım. Amatör değilim bu oyunda :D