Teşekkürler
nucleusxx Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 7, 2014 651 1,498 93 Mar 25, 2026 #12 Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian
Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 11,503 57,208 113 Mar 25, 2026 #13 zalades' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. şurdaki sürümde var görünüyor Genişletmek için tıkla ... Valla oyunu indirmediğim için net bir şey söyleyemem ve yakın zamanda da indireceğimi düşünmüyorum.
zalades' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. şurdaki sürümde var görünüyor Genişletmek için tıkla ... Valla oyunu indirmediğim için net bir şey söyleyemem ve yakın zamanda da indireceğimi düşünmüyorum.
Umit3710 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 25, 2022 299 214 43 Mar 25, 2026 #14 Elinize emeğinize sağlık ps5 olmadığından pc de oyunu bitirme şansım oldu ilk defa bu tarzda oynadığım halde cok halde beğendim sizler adına kırılmasına sevindim iyi oyunlar
Elinize emeğinize sağlık ps5 olmadığından pc de oyunu bitirme şansım oldu ilk defa bu tarzda oynadığım halde cok halde beğendim sizler adına kırılmasına sevindim iyi oyunlar
ertu2016 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 1, 2024 229 118 43 Mar 25, 2026 #15 nucleusxx' Alıntı: Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian Genişletmek için tıkla ... Özelden mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum bana mesaj atarsan istediklerini atabilirim sana
nucleusxx' Alıntı: Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian Genişletmek için tıkla ... Özelden mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum bana mesaj atarsan istediklerini atabilirim sana
ertu2016 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 1, 2024 229 118 43 Mar 25, 2026 #16 nucleusxx' Alıntı: Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian Genişletmek için tıkla ... Dil dosyalarinin olduğu bir klasör ben göremedim
nucleusxx' Alıntı: Özelden param.json dosyasini ve dil dosyalarının olduğu klasörün ekran görüntüsü atacak var mi ? @ahmethan @meridian Genişletmek için tıkla ... Dil dosyalarinin olduğu bir klasör ben göremedim
nucleusxx Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 7, 2014 651 1,498 93 Mar 25, 2026 #17 Castellanos' Alıntı: Valla oyunu indirmediğim için net bir şey söyleyemem ve yakın zamanda da indireceğimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende Düşünmüyordum ama boyutu düşükmüş indirip bakıyorum hemen Son düzenleme: Mar 25, 2026
Castellanos' Alıntı: Valla oyunu indirmediğim için net bir şey söyleyemem ve yakın zamanda da indireceğimi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende Düşünmüyordum ama boyutu düşükmüş indirip bakıyorum hemen
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 11,503 57,208 113 Mar 25, 2026 #18 nucleusxx' Alıntı: Bende Düşünmüyordum ama boyutu düşükmüş indirip bakıyorum hemen Genişletmek için tıkla ... Baldur'u da paylaş artık
nucleusxx' Alıntı: Bende Düşünmüyordum ama boyutu düşükmüş indirip bakıyorum hemen Genişletmek için tıkla ... Baldur'u da paylaş artık
nucleusxx Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 7, 2014 651 1,498 93 Mar 25, 2026 #19 Baldurda paylaşacak bişey kalmadı adamlar paylaştı güncel haliyle