Çok Garip Bir Sorun

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde yugijaden tarafından oluşturulan Çok Garip Bir Sorun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,845 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Çok Garip Bir Sorun
Konbuyu başlatan yugijaden
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan krm16

yugijaden

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2009
16
0
1
37
Arkadaşlar çok garip bir sorunla karşılaştım sizinle paylaşmak istiyorum:

PSP Slim kullanıyorum 5.50 Gen D3. 4 GB hafıza kartım vardı. Sonradan bana yetmemeye başladı ve bugün yeni 16 GB Hafıza kartı aldım. Onu PSP'ye takıp format attım ve 4 GB'daki tüm dosyaları ona aktardım. Version gider mi acaba diye düşünüyordum ama gitmedi System Settings'de halen 5.50 Gen D3 yazıyordu. Sonra Tag Force 5'i açtım. Oynarken karta saldır komutu verdim. Tam 15 dakika kart saldırıyor şeklinde kaldı. Sonra oyun takıldı. Ben rastgele tuşlara bastım ve rakibin LP'si düşüp oyun devam etmeye başladı. Ardından dueli bitirip oyundan çıktım. Menüde Game kısmında yukarı çıkarken memory stick kısmı (içine girip attığımız oyunları açtığımız bölüm) psp ekranından gitti. Hemen ardında Music ve Movies bölümündekiler de kayboldu. PSP'yi kapayıp açtım aynı. Sonra PSP'nin bataryasını çıkarıp taktım halen aynı. Ardından tekrar kapadım. Açma tuşuna bastım ekran siyah kaldı. Sonra bataryadan gücü kestim. Hafıza kartını çıkarıp açtım açıldı. Sonra kartı açıkken taktım. Format Memory Stick'e geldim "There is no Memory Stick" dedi. Bunun üzerine aldığım yeri arayıp eski 4 GB kartımı geri istedim geç saatte gidip alacağım. Sizce bu durum neden oldu? Ben çok garipsedim bu olayı...

kaan1279

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2009
629
0
16
37
Siteye Git
bencede sorun ondadır pek anlamam ama 4gb de olmamş sorun psp dede deil oyundada deil tüm yollar ona çkıo :D

kaanpsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
45
0
6
27
ben 2 4 ve 8 gb lik kartları denedim en yüksek en çabuk giden oldu 4 gb en iyisi.

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
bnde 8 var ama 16 almayı dusunuyorum :D Kasmada yapmıyormus Ama bnm 8 gb kasma yapıor oyunu acınca 3 dk da bir 10 sn ye yavas yavas gidior gelıyor.Cpu clock game yı 300 yapınca hallaluyor.Default da sorun yapıyor.Bide psp nın normal oyun hızı nedir cpu olarak solermısınız

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
arkadaşım kartta arıza olabilir de oyüzden bide pc den biçimlendirseydin

krm16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2011
62
3
8
bnde 8 var ama 16 almayı dusunuyorum :D Kasmada yapmıyormus Ama bnm 8 gb kasma yapıor oyunu acınca 3 dk da bir 10 sn ye yavas yavas gidior gelıyor.Cpu clock game yı 300 yapınca hallaluyor.Default da sorun yapıyor.Bide psp nın normal oyun hızı nedir cpu olarak solermısınız
Ben 310/310 yap bende öyle ve hiç kasmıyor 0 ;)

TopFury

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2010
50
0
6
58
Aslında ms lede alakalı kasma işlemi ben 4GB mark 2 kullanıyorum 222/111 de hiç kasma yapmıor.

krm16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2011
62
3
8
MS'yi çıkarsa'da kasar problem makine'de CPU GAME yi yaptığın ayara getir o zaman olur..