PS5 Yardım Ps5 oyun çökme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde 63hüseyinx tarafından oluşturulan Ps5 oyun çökme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 395 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyun çökme
Konbuyu başlatan 63hüseyinx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 63hüseyinx

63hüseyinx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
10
2
3
Merhabalar,konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın.
Ben PS5 imi kırdım.Sürüm 12.40.
1 2 haftadır kırık ve hiç ps4 ve ps5 oyunu oynarken çökme olmuyordu.Fakat son 2 gündür ps4 oyunu oynarken birden çöküyor.(hemen hemen hepsi aslında çokmezdi)
Ps5 te aynısı. Yardımlarınızı bekliyorum henüz pek anlamadığım için çözemedim teşekkürler

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
403
146
43
Oyun yüklendikten sonra mı oldu yoksa normal kullanırken mi oldu. Spiderman yüklendikten sonra olmuştu benim cihaza. Oyunu ve save dosyasını sildim. Shadowmount 1.6 beta yüklendikten sonra düzeldi. Shadowmount güncellediysen dediğim gibi indirip 1.6beta kullanmayı bir dene

63hüseyinx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
10
2
3
Oyun yüklendikten sonra mı oldu yoksa normal kullanırken mi oldu. Spiderman yüklendikten sonra olmuştu benim cihaza. Oyunu ve save dosyasını sildim. Shadowmount 1.6 beta yüklendikten sonra düzeldi. Shadowmount güncellediysen dediğim gibi indirip 1.6beta kullanmayı bir dene
Sonra.Teşekkür ederim Güvenli modda veritabanını sıfırladım.Eskisi gibi oldu sanırım shadowmountun alphasından uzak durmak lazım.2,3 kere kırdım çökme olmuyor teşekkürler

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
403
146
43
Sonra.Teşekkür ederim Güvenli modda veritabanını sıfırladım.Eskisi gibi oldu sanırım shadowmountun alphasından uzak durmak lazım.2,3 kere kırdım çökme olmuyor teşekkürler
Son versiyonu indirdim. Deniycem bir süre. Bende veritabanını sıfırladım işe yaramadı. Shadowmountplus işimi çözmüştü. Güle güle oynayın