PS4 HEN Öğreticiler [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde poulkilly tarafından oluşturulan [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,712 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı [ ÇÖZÜLDÜ ] Ps4 4.05 debug mebü ftp bağlantısı nasıl yapılır arkadaşlar
Konbuyu başlatan poulkilly
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emurat

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
714
82
28
43
Şimdi dosya ve oyunları nereye nasıl aticaz onu çözmek lazım okuduğum kadarıyla usb diskten bahsediyorlar ele dosyası filan

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,411
113
44
Siteye Git
Şimdi dosya ve oyunları nereye nasıl aticaz onu çözmek lazım okuduğum kadarıyla usb diskten bahsediyorlar ele dosyası filan
Oyunların çalışması için elf loader'ın güncellenmesi gerekiyor sanırım

Oyunları klasör açıp içine atmak gerekiyor

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
İlk seferinde cmd'yi yönetici olarak çalıştırmak gerekiyordu şimdi ise ps4-exploit-host çalıştırmak yetiyor. Uygulamayı yazan kişi çok iyi iş yapmış.

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
ben neyi yanlış yapıyorum neden bu hatayı alıyorum ?

PS4 Exploit Host by Al Azif │
└────────────────────────────────────────────────────────┘
>> DNS server thread is running...
ERROR: Could not start server, is another program on tcp:80?
Press any key to exit...

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu siteden en üstteki ps4-exploit-host-win-v0.3.19.zip dosyasını indir, masaüstüne çıkar, payload kısmına hen,bin gibi dosyaları buraya atacaksın. PS4-FTP-VTX bu dosyayı hex açan bir program ile aç (192.168.) ip adresi ikiside ps4 ip adresi olarak değiştir ve kaydet. Programı çalıştırınca izin isteyecek izni ver. Ps4 ağ ayarlarını değiştir, Ayarlar - Ağ - İnternet bağlantısını ayarla - Wifi veya kablo hangisini kullanıyorsan - Özel - Manuel -
Ps4 kendi ip :
alt ağ maskesi : 255.255.255.0
varsayılan ağ geçidi :192.168.2.1
birincil dns : ps4-exploit-host programındaki ip (your dns ip is) yazın.
ikincil dns aynı kalsın :0.0.0.0
mtu otomatik - proxy kullanma tamamlayın ve çııkın.

Ps4 ayarlar içinde kullanım kılavuzuna gidin ve giriş yapın, ekrana gelen seçenekler içinden idc'yi seçin. Bilgisayara geri dönün, ps4-exploit-host programında PS4-FTP-VTX numarasına basın ve enter.
FileZilla'yı çalıştırın, Üstteki Sunucu kutucuğuna ps4 ip adresini, Kapı'ya ise 1337 numarasını girin. Bu kadar ftp bağlantısı tamam.
Oyun çalıştırmak ve kurmak için ps4hen dosyasını göndermeniz gerek onda ip değişikliği yapmak gerekmiyor.
Birde update blocker çıkarmışlar ps4 update yapmasın diye ama ben denemediğim için bilmiyorum kendin bakarsın.

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
debug settings kurmayı başardım.. şimdi oyunu file zile programı ile mi ps4 ün içine atacağız?

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Hayır, exFat formatlı harici harddisk ile pkg dosyasını harddiskkin içine at klasör oluşturma. ps4hen dosyasın ps4 gönder, debug setting üzerinden pkg'yi kuracaksın ana menüde oyun simgesi çıkıyor bu kadar. Bazı oyunlar fix isteyebilir onların fix dosyasını ftp ile göndereceksin.

bucalips4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2018
8
0
1
Hayır, exFat formatlı harici harddisk ile pkg dosyasını harddiskkin içine at klasör oluşturma. ps4hen dosyasın ps4 gönder, debug setting üzerinden pkg'yi kuracaksın ana menüde oyun simgesi çıkıyor bu kadar. Bazı oyunlar fix isteyebilir onların fix dosyasını ftp ile göndereceksin.
bu siteye göz at isterseen burda pkg oyunlar var birsürü:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

nedersin bunlar çalışırmı sence ?

Son düzenleme:

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Hayır o sitedekiler çalışmıyor.

bu siteye git ve üye ol. forum'a git, ps4 bölümünde PS4HEN PKGs git oyunları orada bulabilirsin.