CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,090 kez görüntülenmiş, 97 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pleaker

idikuttt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2009
61
0
6
44
Cacheleri sen kendin oluşturuyorsun pc'de aşağıdaki rehber işine yarar sanırım

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
dostum yardımın için sağol ama bende psp fat var başka bi yöntem denedim şimdi hepsi sorunsuz çalışıyo yanlız cache alırken sürekli şifre girmek zorunda kalıyoruz çok uyuz bi olay

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,589
113
44
Siteye Git
Cache alırken neden şifre giriyorsun şifre girme gibi bir olay yok dostum

idikuttt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2009
61
0
6
44
senin verdiğin dosya istiyo yada büyük bi ihtimalle ben yanlış yapıyorum neyse o önemli değilde bana fat için cps 2 emülatörünü nasıl indiriceğimide söyleye bilirmisin daha doğrusu linkini verirmisin şimdiden çok teşekkürler

idikuttt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2009
61
0
6
44
Pratiği çok basit,rom convert programını çalıştırıyorsun browser penceresinden cache'sini almak istediğin romu seçiyorsun hepsi bu,oluşan cache dosyasını emulatörün olduğu klasörde gerekli yere atıp oyunun zevkini çıkartıyorsun :49:
tuna kardeşim verdiğin cps2 emülatörleri kesinlikle çalışmıyo ve verdiğin bütün emülatörlerin yanına psp slim diye yazıyosun neden psp fat içinde olanını vermiyosun cache yapıyorum mesela ama cache nin oluşacağı klasör yok yani cache klasörü yok bana fat için cps 2 ve 3 emülatörünü bi daha yazarsan sevinirim ibde ufak bi izah istiyorum ve^^ iyiki varsın dostum içimizdeki çocuk ruhumuzu canlandırdığın için sağol:e::e:

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,589
113
44
Siteye Git
tuna kardeşim verdiğin cps2 emülatörleri kesinlikle çalışmıyo ve verdiğin bütün emülatörlerin yanına psp slim diye yazıyosun neden psp fat içinde olanını vermiyosun cache yapıyorum mesela ama cache nin oluşacağı klasör yok yani cache klasörü yok bana fat için cps 2 ve 3 emülatörünü bi daha yazarsan sevinirim ibde ufak bi izah istiyorum ve^^ iyiki varsın dostum içimizdeki çocuk ruhumuzu canlandırdığın için sağol:e::e:
Daha öncede vermiştim yine veriyorum,lütfen psp'deki bütün csp2 emulatörlerini silin ve bunu kullanın

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Eğer emulatör çalışmaz ise psp'nizde versionunuza uygun 1.50 kerneli yükleyin

idikuttt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2009
61
0
6
44
Verdiğin link için sağol ama yine çalışmadı cache yapacak klasör yok bu programın içinde ^romcnv_mvs programı olması gerekmiyomu zaten benim program kernel 1.50 olmasa neogeo çalışırmıydı

CenOwaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2009
20
0
1
3000 lerde GEN-A (Full) yaptıktıktan sonra kesinlikle çalışmıyor (neogeo cps1 cps2) Hen-2 yapınca çaılışıyorlar ama full e geçince hepsi 2000 m33 ve yukarsı (ünlü uyarı) diyor sanırım 3000 lerde şimdilik ya emu yada iso oynuyabileceğiz 2si birden olmuyor :14:

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,589
113
44
Siteye Git
Fat psp için aşağıdaki linkten emulatörü indirebilirsiniz

gscimbom emulatörün brick yapma riski yoktur