CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,091 kez görüntülenmiş, 97 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pleaker

capkinnim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
32
0
6
arkadaşlar bu oyunların bulunduğu sitede room-world sitesinde tumblepop diye bi oyun var ben indirdim ama oyun converte bile girmiyo eror veriyo bu oyunu nasıl oynabilirim yardımcı alabilirmisiniz

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,590
113
44
Siteye Git
Tumple Pop oyunu CPS serisi için değildir forumda bulunan FBA emusunu kullanın

fear

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2010
22
0
1
37
Çok süper haha çok iyi yaw.Eline saglık Mctuna abimiz...

usnn

Red Baron
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
441
1
18
40
küçükken jetona para yetiştiremezdik şimdiki çocuklar beleşten oynuyorlar ohh kebap :D

rookie

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2008
8
0
1
Kardes dıger konuyada yazdım bu emulatoru ındırıcem ama her versıyonda calısırmı bu mesela benım psp slim 6.10 versıyon calıstırırmı bu emulatorlerı.Calıstırmazsa hangı versıyon yuklenmelı calısması ıcın????

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Kardes dıger konuyada yazdım bu emulatoru ındırıcem ama her versıyonda calısırmı bu mesela benım psp slim 6.10 versıyon calıstırırmı bu emulatorlerı.Calıstırmazsa hangı versıyon yuklenmelı calısması ıcın????
Çalışmaz dostum custım firmware olması gerekli

K-PEX

Erişim Engelli
Eki 26, 2010
20
0
1
36
hbl rv101 de çalışıyor dostum cps2 sorunsuz denedim.