CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,091 kez görüntülenmiş, 97 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı CPS2 Emulatörü Bütün Roms Dosyaları Tek Paket Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Kullanım Rehberi [2.3.1 Slim Psp]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pleaker

wolfman1453

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2010
69
0
6
43
fat larda çalışmıyor mu bu emu sadece slim için demişşsnin

Bump: peki fat kullanıcıları ne yapcak psp 1000 serisnde oynamak mümküm degilmi tuna arkadaşım

arkadascaa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2011
4
0
1
Öncelikle emeğine sağlık..
..
dosyayı PSP'ye yükledim.. oyun listesinden her hangi bir oyunu seçip yuvarlak tuşuna basınca
dosyaları yüklüyor ve PSP birden kapanıyor.

Bu neden kaynaklanır.

psp slim- 6,35 m33-3

ndspsp

Erişim Engelli
Eyl 11, 2010
125
1
18
psp nin kendi oyunlarını bıraktım emu roms oyunlarını oynuyorum bitek :D

Squalll

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2011
9
0
1
44
Gerçektende harika bir emulator...tek sorunu bana kalırsa;zorluk ayarlarının yapılamıyor olması..ayarlar değiştirildinde 1(easiest) gibi seviyelere gelmesi...Özellikle Street fighter'ı zor kademelerde oynamak çok daha zevkli olurdu.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,590
113
44
Siteye Git
Gerçektende harika bir emulator...tek sorunu bana kalırsa;zorluk ayarlarının yapılamıyor olması..ayarlar değiştirildinde 1(easiest) gibi seviyelere gelmesi...Özellikle Street fighter'ı zor kademelerde oynamak çok daha zevkli olurdu.
Emulatörde oyunların biosuna giriş yapabilirsin ve zorluk derecesini istediğin gibi değiştirebilirsin :)

Squalll

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2011
9
0
1
44
Bu kouyla ilgili forumda bir rehber göremedim...DIP switch ayarlarından değiştirmeye kalktığımda (Cap1 emulatöründen bahsediyorum..Cap2 de böyle bir seçenek göremedim) 1(easiest) gibi seviye düşüp, normal seviyeye dönmüyor maalesef...eğer bahsettiğin gibi bir durum var ise çok işime yarardı..=)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,590
113
44
Siteye Git
Bu kouyla ilgili forumda bir rehber göremedim...DIP switch ayarlarından değiştirmeye kalktığımda (Cap1 emulatöründen bahsediyorum..Cap2 de böyle bir seçenek göremedim) 1(easiest) gibi seviye düşüp, normal seviyeye dönmüyor maalesef...eğer bahsettiğin gibi bir durum var ise çok işime yarardı..=)
DIP switch ayarlarında easiest yapabiliyor isen orada hard seçeneğide var :) hard yapıp kayıt edersen oyun zor olur

CPS2 emulatöründede böyle bir ayar bulunmaktadır zaten cps1 ve cps2 emulatörlerinin ayarları hemen hemen aynıdır

Squalll

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2011
9
0
1
44
Ne demek istediğimi tam anlatamadım sanırım=) Cps 1 emulatöründe olan DIP switch şeçeneği cps2 de yok.Cps 1 deki ayarları ise hard yapıp kaydettikten sonra sistem kendini 1(easiest) şeklinde kitliyor ve normal zorluk seviyesine bile dönmüyor haliyle Ryu nun attığı tüm hadu kenleri rakiplerin istinasız yemesi güzelim oyunu mahvediyor...Sırf bu sorun yüzünden mega drive emulatöründe Street fighter oynamaya başladım.=)