Crash Mind Over Mutant USA FULL ISO 1.46 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Crash Mind Over Mutant USA FULL ISO 1.46 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,071 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Crash Mind Over Mutant USA FULL ISO 1.46 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

kratos11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2011
12
0
1
37
cok tskler yalnız sorum olacak usaupload lınkı koyabilirmiyiz acaba bunlardan cok yavas ınıyor tskler..

mefespsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2010
5
1
3
merhaba
1 ve 3. partları filecloud dan 2 ve 4. partları megadan indirdim. windows8 den önce 1. winrar ile açıyordum ıso oyun hazır oluyordu. şimdi klasör olarak açılıyor, ıso ya nasıl dönüştürebilirim acaba?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,298
113
merhaba
1 ve 3. partları filecloud dan 2 ve 4. partları megadan indirdim. windows8 den önce 1. winrar ile açıyordum ıso oyun hazır oluyordu. şimdi klasör olarak açılıyor, ıso ya nasıl dönüştürebilirim acaba?
Çıkan klasörün içinde de winrar paketler göreceksin onların ilkine sağ tıkla çıkart de masaüstünü göster masaüstünde iso yu göreceksin.

Bu partlar orijinal partlardır onları daha önce açıp upload ediyordum burada orijinal ciltleri açmadan upload ettim. Aslında hiçbir farkı yok sadece ilk çıkarma işleminde iso çıkmıyor klasör çıkıyor klasörün içindekileride tekrar winrarla açmak gerekiyor.

Yani winrar ile açma işlemini 2 defa yapacaksın başka bir fark yok.