CSPSP Online

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde afes97 tarafından oluşturulan CSPSP Online başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,651 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı CSPSP Online
Konbuyu başlatan afes97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 1worldking1

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
simge haline nası getirilio?
Simge hali dediği çıkan pencereyi görev çubuğuna küçültmek

oyun girişde donuyo
Versiyonundan kaynaklanıyodur kardeşim

ben anlamadım şimdi int biri oynuyor biz nasıl gireceğiz o iki klasör nasıl aman
:S
Kardeşim psp game atınca psp nin menusunden tıklayıp oynuyorsun normal oynuyor gibi

serrver? simge? pspye atmıoruz? ne bunlar cok karmaşık ve acemice bir anlatım olmuş. konuyu açanı kınıyorum. biraz daha anlaşılır olabilirdi.
server demek oyunun yani cs ta bölümün kuruldugu extra program .exe uzantılı bilgisayar programı şeklinde çalısoyor.

nerden indireceğiz link verirseniz sevinirim...

Yazıların üzerine tıklayarak kardeşim CSPSP1.81 ve diğer yazıya tıklayacaksın linkler gömülü.

Elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlar.Oyunu oynaması zor ancak bi o kadar da keyifli bence.Bunun sebebi de CS yi çok seviyor olmam.CS yi sevmeyen arkadaşlar için oynaması işkence olabilir.

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Bu oyun ve bu tarz oyunlar açık kaynak kodlu online oyunlar olduğundan dolayı bu tarz oyunlara girerken en az 1000 kere düşünün. sonuçta adamın teki bir server yapar ve o serverin içine hertürlü pisliği atabilir . nitekim bu oyuna giren kardeşlerimiz görecekki sıklıkla makina donma yapıp kapanıyor yani girdiğiniz serverde makinanızın sağlıklı çalışmasını engelleyen bir takım kötü yazılımlar mevcut. tabi bu da tamamen pluginlerle alakalı. bu oyuna kesinlikle girmenizi önermem. her türlü pislik olabilir. makina sıklıkla donmaya başlıyorsa hemen bu oyunu psp nizden kaldırın. bu tarz açık kaynak kodlu kimin ne yaptığı belli olmayan oyunlar bataryanızın ve ondanda kötüsü makinanızın ömrünü kısaltır. onun için girmemekte kesinlikle yarar var

bycan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2009
172
1
18
benim psp 6.37 orjinal ver bunu iso boot tan imzalayıp oynayabilir miyim ?

1worldking1

Erişim Engelli
Haz 12, 2011
5
0
1
kardeş ben sever kurcam indirdim serverı çalıştırdım bi ayar çektim ama kendi serverım pspde gözükmüo nasıl gircem oraya