Daisenryaku Perfect Senjou no Hasha JPN FULL ISO 378 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Daisenryaku Perfect Senjou no Hasha JPN FULL ISO 378 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,331 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Daisenryaku Perfect Senjou no Hasha JPN FULL ISO 378 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
Daisenryaku Perfect Senjou no Hasha JPN UNTOUCHED ISO 378 MB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 135 MB]

Sadece 6.20 ve üzerindeki CFW lerde çalışır/Only working with 6.20 or higher CFW.
Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Tested : 6.20 PRO-C
Dil/Language : Japanese
Çıkış adı/Release name : Daisenryaku_Perfect_Senjou_no_Hasha_JPN_PSP-iND
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

123456ooo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2009
37
0
6
Hako Bey,
Bence megaupload'a giremeyenler için (benim gibi) iyi bir çözüm. Acaba usaupload da free account ile aynı anda kaç download yapılabilir?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
Hako Bey,
Bence megaupload'a giremeyenler için (benim gibi) iyi bir çözüm. Acaba usaupload da free account ile aynı anda kaç download yapılabilir?
istediğin kadar.. şimdi denedim.. download dursa bile devam eder..ama bu server yeni.. ileride hızı düşürüp premiuma zorlayacaklardır.. birde dosyaları ne kadar süre ile tutuyorlar belli değil... Şu an bir kaç oyunu bu serverda deniyorum.. Şu an için Çok hızlı bir serverdır...

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Bilgi olsun diye söylüyorum , Rapid Pre+Idman ikilisini kullandığım zaman eriştiğim hızın yaklaşık yüzde 80'i ile indirdim bu oyunu az önce.
Paralel indirmeye de izin verdiği için free kullanıcılar için iyi bir server olmuş.Cozutana kadar kullanılmalı.
Eline sağlık...

123456ooo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2009
37
0
6
usaupload orijini hangi ülke bilemiyorum ama eğer amerikada ise fazla uzun ömürlü olmayabilir. TNT arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Cozutana kadar... (fakat bu durumda sizin linkler gene gidebilir)