PS5 Oyun Türkçe Yama Death Stranding 2: On The Beach PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde karga tarafından oluşturulan Death Stranding 2: On The Beach PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,625 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 55 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Death Stranding 2: On The Beach PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan karga
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
414
188
43
karga @karga hocam
uyumlu olan oyun bilgisini ilk mesaja ekler misin ?
oradan bakıp ona göre indirsek..
benim indirdiğim usa versiyonda oyun çalışmadı.
uyumlu olan oyun sürümüne ulaşabilirsem tekrardan indireceğim..

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
137
60
28
Abi TR yama ile uyumlu olan oyun hangisi..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyunu nereden indirdiniz..
Sizdeki oyun hangi versiyon yazabilir misiniz ?
Oyun bolgesi farketmiyor oyunun klasorunde dil dosyalarini degistiriyorsunuz bu yuzden bolge farketmiyor.Bendekine bakmadim ps5 üzerinden indiriyorum.
Bazi oyunlar dahili hafizada bazilari usbd bazisi m2 sdd de calismiyor bulundugu konumu degiatirin birde APR emu guncelleyin.Oyunun intermetteki apr emu surumleri eski en guncel olaniyla guncelleyin çalışacaktır.Tabi birde bahsettigim gibi konumda onemli.Oyyn calismadi diye silmeyin.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
504
222
43
PPSA02015 – ABD
v01.013
Oyun sardı gideri var. Grafikleri de baya iyi. Taşınabilir HDD de oynuyorum. Bekleme süresi hariç bir sıkıntı yok

szg

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2018
239
95
28
karga @karga hocam oyunun fpkg sürümünü indirdim. homebrew/backports/PPSA02015/localcacheps5 şeklinde yamayı uygulamaya çalıştığımda hata veriyor. Yama klasörünü sildiğimde oyun çalışıyor. Acaba yamanın dosya yolunda mı hata yapıyorum?