PS5 PKG Oyun Demon's Souls pkg 1.05

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Demon's Souls pkg 1.05 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 333 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Demon's Souls pkg 1.05
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,387
2,681
113

Game ID PPSA01341
Versionv 01.005
Minimum Firmware 4.xx+

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dlc:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• Firmware11.40 and below
  • kstuff with FPKG supportRequired
  • a53_ppr_install by drakmorRequired
  • shadowmount+ with fpkg supportRequired

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
729
587
93
Ekran dilleri: Almanca, Danca, İspanyolca, Fince, Fransızca (Fransa), İngilizce, İtalyanca, Felemenkçe, Norveççe, Lehçe, Portekizce (Portekiz), Rusça, İsveççe, Türkçe, Arapça
Eur sürüm
Teşekkür ederim dahaka123 @dahaka123

Lady_Akari

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
141
21
18
Teşekkürler.Birşey merak ediyorum cheatrunner üzerinden bu sürümde infinite hp açtığım zaman hasar aldığımda oyun kapanıyor ama diğer hileler çalışıyor bunun sebebini bilen var mı?

murattilight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2014
80
13
8

Game ID PPSA01341
Versionv 01.005
Minimum Firmware 4.xx+

Dlc:

• Firmware11.40 and below
  • kstuff with FPKG supportRequired
  • a53_ppr_install by drakmorRequired
  • shadowmount+ with fpkg supportRequired
sağol kral dahili HDD çalışır mı?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,387
2,681
113
sağol kral dahili HDD çalışır mı?
Pkgler dahiliye kopyalanir zaten.Ben henüz denemedim ama pkg olduğu için çalışacak tabiki gereken dosyaları yukledikten sonra
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.Birşey merak ediyorum cheatrunner üzerinden bu sürümde infinite hp açtığım zaman hasar aldığımda oyun kapanıyor ama diğer hileler çalışıyor bunun sebebini bilen var mı?
Hile işine hiç girmedim tövbeleyim.Işin uzmanı arkadaş görür birazdan😂