PS3 EMULATÖR Double Dragon II Yükleyici

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde brasco tarafından oluşturulan Double Dragon II Yükleyici başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,792 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı Double Dragon II Yükleyici
Konbuyu başlatan brasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seckinabdullah

osman4506.

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2022
4
0
1
Merhaba değerli mcpsp forum üyeleri 90'lı yılları hatırlayan kaç kişi var. Oyunu ufak pkg olarak yaptım CFW ve HFW cihazınızda bulunan ınstall package files sekmesinden kurmanız yeterli olacaktır kurup oyun indirdikten sonra oyun veri yardımcı programından double dragon 2 yükleyiciyi kaldırın.
[Gizli içerik]
tesekkurler

çagatay_54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2014
13
0
1
Merhaba değerli mcpsp forum üyeleri 90'lı yılları hatırlayan kaç kişi var. Oyunu ufak pkg olarak yaptım CFW ve HFW cihazınızda bulunan ınstall package files sekmesinden kurmanız yeterli olacaktır kurup oyun indirdikten sonra oyun veri yardımcı programından double dragon 2 yükleyiciyi kaldırın.
[Gizli içerik]
teşekürler

seckinabdullah

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
199
41
28
[Gizli içerik]
teşekkürler