Efsane Klasikler

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Efsane Klasikler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,822 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Efsane Klasikler
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan szpilman

hulk216

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2008
12
0
1
36
merhaba arkadaşlar istediğim oyunu bir zamanlar atari salonlarında vardı ama şimdi hiç bir atari salonlarında göremiyorum neyazıkki isminide bilmiyorum :S oyunu kısaca anlatim oyun sega yapımı bir oyundu karakteri profil gösteriyor bir polis arabası var polis arabasıyla olay yerine gidiyordu adam hatırladığım kadarıyla olay yerine geldiği zaman arabadan iniyor suçluları yakalıyordu sonra biraz bölüm geçince goril felan vardı birde en son bölümde kredi olmuyordu jeton atıyordun ama aynı yerde kredi işlemiyordu oyun bitince attığın kredilerle oyunu en baştan oynuyordun böyle güzel bir oyun bu oyunu bulursanız sevinirim

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Ilkaycigim masallahin var sende bizdensin yani Eskicilerden :_)

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
43
Ilkaycigim masallahin var sende bizdensin yani Eskicilerden :_)
dostum ateri hastasıyım desem yeridir:) pcde pspde cep telefonumda heryerde ateri oyunları yuklu pcye ilk cıkan emulardan callus vardı sora mameyi bulunca kafayı yemiştim:) 1999-2000 yılları gibiydi sanırım, hala açarım sıkılmadan çoğu oyunu oynarım sizin gibi dostlarımında ilgi duyması benide mutlu ediyor tabiki...

lord

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2008
134
0
16
Eline Sağlık çok Güzel Bir Arşiv Olmuş bu oyunu unutmayalım :)

meric

Erişim Engelli
Eyl 28, 2008
5
0
1
snowbros muhteşem oyun bayılıyorum
saolsın kardeş buyk adamsın ellerıne saglık :)

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
ülennn bu topiği okudum ve ağlamak istiyorum :$ işi gücü bıraktım Ellerim ve duduklarım susuyor ama içim konuşuyor bu screenshotlara bakıyorum bakıyorum bakıyorum. Paylaşım için çok sağol tuna harbi kıyak adamsın (:)