Ekran Koruyucu Sticker dan başka kullanabilecğim alternatif?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Moy2o3 tarafından oluşturulan Ekran Koruyucu Sticker dan başka kullanabilecğim alternatif? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,130 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Ekran Koruyucu Sticker dan başka kullanabilecğim alternatif?
Konbuyu başlatan Moy2o3
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan egulcan98

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Tamam arkadaşlar kristal kasa en iyisi :c: Aralarındaki farkı bugün gördüm :D

furkan_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2009
66
0
6
36
Kardeşim Kasa Dersen PSP nin Dışı Olur Kap Onun Adı Ve Bencede En İyisi Siyah Metalik Bir Kristal Kaptır Hele Şöyle Alev Desenli Olsa Bide Varya 40 Tl Veririm Acımadan:):):)

Athena

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2009
83
1
8
bence normal bir şeffaf kristal kap alsın yeter ben aldığım yerde şeffaf mavisini gördümde ekranı mavi görürüm diye almadım :D

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Altın kaplama PS3 varya altın kaplama kristal kasa var mıdır ki :e:

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Kristal kasayla 1 hafta oyun oynadıktan sonra PSPnin kasasız hali size o kadar hafif gelecek ki, araya kristal kasa girmeden pspnin çıplak yüzü parmaklarınıza o kadar yumuşak gelecek ki kasayı bir tarafa atacaksınız.Kişisel görüşüm kristal kap PSPyi PSPlikten çıkartıyor oyun zevkini azaltıyor hantal bir aygıta dönüştürüyor.Abartmamak lazım sakınılan göze çöp batar sadece hori yeter.

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
Kristal kasayla 1 hafta oyun oynadıktan sonra PSPnin kasasız hali size o kadar hafif gelecek ki, araya kristal kasa girmeden pspnin çıplak yüzü parmaklarınıza o kadar yumuşak gelecek ki kasayı bir tarafa atacaksınız.Kişisel görüşüm kristal kap PSPyi PSPlikten çıkartıyor oyun zevkini azaltıyor hantal bir aygıta dönüştürüyor.Abartmamak lazım sakınılan göze çöp batar sadece hori yeter.
Bu konuda aynı şeyleri düşünüyorum gerçekten de öyle hissediyorum.

furkan_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2009
66
0
6
36
Beyler Tamam Görüntü Kötü Ama Ne Yapalım Stickera Baktıkca Oynama Heevesim Kaçıyor :S Biraz Agır Olacak Ama Değecek Bence