- Eyl 5, 2018
- 96
- 42
- 18
-
Öne çıkan konu
Elden Ring Shadow Of The Erdtree Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Çevirisi MAKİNE ÇEVİRİ'ye (
BİLGİLENDİRME
Oyunun PPSA04609 – EUR (v01.017) sürümüne göre hazırlanmıştır.
OYUN HAKKINDA
FromSoftware ve George R. R. Martin ortaklığıyla hayat bulan Elden Ring, oyuncuları görkemli ve acımasız Aradaki Topraklar'a (Lands Between) davet eden başyapıt niteliğinde bir açık dünya aksiyon-RPG deneyimidir. Parçalanan Elden Yüzüğü’nün kadim gücünü geri kazanmak ve yeni Elden Lordu olmak için yola çıkan bir Lekeli (Tarnished) olarak; zengin karakter gelişim havuzu, derin mitolojisi, zorlu boss dövüşleri ve devasa genişleme paketi Shadow of the Erdtree ile sunulan Gölge Diyarı'nın gizemleriyle dolu yüzlerce saatlik epik bir maceraya adım atıyorsunuz.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
MAKİNE ÇEVİRİ
PS5 TOOL
JKANDERSON
PS5 PORT VE DÜZENLEME
SKAYN
OYNANIŞ VİDEOSU
Çevirisi MAKİNE ÇEVİRİ'ye (
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
) ait olan ve PS5 için portu bana ait olan oyunun Türkçe yamasını sizinle paylaşmak istiyorum. Çeviriyi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çeviri DLC'ler dahildir. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka okuyunuz. Keyifli oyunlar dilerimBİLGİLENDİRME
Oyunun PPSA04609 – EUR (v01.017) sürümüne göre hazırlanmıştır.
OYUN HAKKINDA
FromSoftware ve George R. R. Martin ortaklığıyla hayat bulan Elden Ring, oyuncuları görkemli ve acımasız Aradaki Topraklar'a (Lands Between) davet eden başyapıt niteliğinde bir açık dünya aksiyon-RPG deneyimidir. Parçalanan Elden Yüzüğü’nün kadim gücünü geri kazanmak ve yeni Elden Lordu olmak için yola çıkan bir Lekeli (Tarnished) olarak; zengin karakter gelişim havuzu, derin mitolojisi, zorlu boss dövüşleri ve devasa genişleme paketi Shadow of the Erdtree ile sunulan Gölge Diyarı'nın gizemleriyle dolu yüzlerce saatlik epik bir maceraya adım atıyorsunuz.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
MAKİNE ÇEVİRİ
PS5 TOOL
JKANDERSON
PS5 PORT VE DÜZENLEME
SKAYN
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: