En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları.../NEW GAMES

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları...\/NEW GAMES başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 97,010 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları...\/NEW GAMES
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gozmocan

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
yeni oyun çıkmazmı artık? neden bıraktılarki psp yi herkes al sağlam android ordan oyna diyor geneldede androidde psp deki kadar zevk alınmıyor oyunlardan. umarım fifa 2015 gelir
Android de 3-4 oyun dışında oynanabilir kalitede hiçbir oyun yok.Üstelik Android oyunlarını oynamak için mutlaka Jxd veya Archos marka tuş desteği veren bir Android tablet sahibi olmalısın.Kimse kendini kandırmasın dokunmatik ekranla bir b.k oynanmaz oynansa bile zevk alınmaz,oyun dediğin tuşlarla oynanır.Psp efsanedir oynanabilir düzeyde en az 100-150 oyunu vardır ama destek bizim işimizi görmeyecek Japaon oyunları dışında maalesef kesilmiştir.Vita hayali çöpe gitmiştir.

nanoeray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2015
4
0
1
vitayadamı destek vermiyorlar artık? 700 lira verip vita alacağım ve destek verilmiyecek. çok boşlamış sony psp yi. zamanında ne oynardım 2008 de filan. şimdi tekrar 3006 aldım kargoda. gelsede bi oyun oynasam diyorum artık adam akıllı. vita almayı düşünüyordum iyiki almamışım.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Sakın Vita alma pişman olursun ben ilk çıktığı gün 900 tl'ye aldım 4gb karta da 65 tl vermiştim.1,5 ay önce 315 tl'ye zor sattım.
Hiç destek yok ve destek vermeyeceğini açıkladı.Sadece 80lerde oynadığımız türde basit oyunlar çıkıyor.Mutlaka Nintendo 3ds al ,çoktandır kırılmış durumda ayrıca yeni versiyonları da kırıldı, şu an 1 numaralı el konsolu.

nanoeray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2015
4
0
1
nintendo nun oyunları güzelmi hiç oynamadım daha önce gta pes filan varmı :D

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Gta yok ama Fifa ve Pes var.Şurası kesin ki Pes şimdiye kadar tüm konsollara yapılmışlar içindeki PES'ler arasında eniyileri en oynanabilirleri.Mesela ben Psp'deki Pes i hiç beğenmiyorum ama 3ds'te oynamaya doyamıyorum.Ayrıca 2 tane Resident Evil,Metal Gear Solid,Street Fighter 4,Tekken var tanınmış oyunlardan.Bunun dışında Nintendo'nun kendine has başka konsollarda bulunmayan çok eğlenceli ve şahane oyun serileri var.3d özelliği ise zaten herşeye bedel

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
3ds furyasına ben de katıldım.. Ama psp 2001'im ded uruyor. 600den fazla oyunuyla...

qwexo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2011
3
0
1
46
psp go ya yeni oyunları nasıl yükleyebiliriz uncharted yükleyebilir myiim mesela?

gozmocan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2012
3
0
1
43
süper paylaşımlar kardeşim harikasın... başka stelerde zor bulunacak paylaşımlar bunlar..değerini bili dostlar