En stabil sürüm

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde macolar54 tarafından oluşturulan En stabil sürüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 260 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı En stabil sürüm
Konbuyu başlatan macolar54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan macolar54

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
28
2
3
32
Evet Web Sitesi Üzerinden USB'siz Kırılıyor Youtubede Ayrıntılı Videolar Mevcut
O zaman mümkünse 9.00 alayım.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihaz 6.72 bir sorun yaşamadım. Sadece gow ragnarok oynarken 2.3 hende kapanıyordu. 2-3 kere deneyince açılıyordu
Bende en son gow oynayacak iken gitti malesef :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Böyle bir video denk geldi belki de seninde sorunun böyle teknik bir şeydi videodan da sorunu bulamamışlar ama işlemciden demişler aslında bu bios çipi hemen hemen her cihazdan standart ve çoğu tamircide bunun yazma cihazı oluyor özellikle çoğu tv tamircilerinde bile var ama PlayStation tamircilerinde var mı bilemiyorum genelde tek havya cihazı var onla da analog değiştirme hdmi soketi tamiri filan yapıyorlar daha çok
Adam zaten işlemciyi sökmesi gerektiğini ama daha öncede böyle bir işlem gördüğünü tekrar yapılmayacağını söyledi. Çünkü slim kasa olduğu için daha küçük ve ince parçalar o yüzden işlemciyi tutan o tırnaklar erir tutmaz gibi bişeyler söyledi. O yüzden adam bir daha slim alma fat kasa al onun tamiri daha kolay demişti.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
511
172
43
O zaman mümkünse 9.00 alayım.

Bende en son gow oynayacak iken gitti malesef :)

Adam zaten işlemciyi sökmesi gerektiğini ama daha öncede böyle bir işlem gördüğünü tekrar yapılmayacağını söyledi. Çünkü slim kasa olduğu için daha küçük ve ince parçalar o yüzden işlemciyi tutan o tırnaklar erir tutmaz gibi bişeyler söyledi. O yüzden adam bir daha slim alma fat kasa al onun tamiri daha kolay demişti.
İşlemciyi niye söküyor ayrı bir soru da ki reball işlemi bga makinesi olduktan sonra istediği anakarttan söker takar cep telefonların anakartlarını söküp takılıyor artık bilemedim bence sorunu tam çözemediği için belki bakmak istemediler iyi tamirci çözer diye düşünüyorum ama bulmak lazım tamir edecek kişiyi.

OneGrandPixel

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2025
199
119
43
Uzayda
PRO'yu bilmem ama 9.00 Slim kullanıyorum. USB'siz kırma ile nadiren kapanma yaşıyorum. Genelde hızlı bir şekilde kırma işlemi yapıyor.

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
28
2
3
32
İşlemciyi niye söküyor ayrı bir soru da ki reball işlemi bga makinesi olduktan sonra istediği anakarttan söker takar cep telefonların anakartlarını söküp takılıyor artık bilemedim bence sorunu tam çözemediği için belki bakmak istemediler iyi tamirci çözer diye düşünüyorum ama bulmak lazım tamir edecek kişiyi.
Valla bilemedim. İstanbulda sağlam bir tamirci varsa bildiğiniz ona götüreyim.