PS5 Yardım Exfat Türkçe yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Leonmert tarafından oluşturulan Exfat Türkçe yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 279 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Exfat Türkçe yama
Konbuyu başlatan Leonmert
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan moment104

Leonmert

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
99
22
8
Merhaba silent f exfat olarak yükledim formda daki Türkçe yamayı üstüne nasıl kurabilirim cihaz 13.60

e_gmsbs

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2021
59
23
8
Exfat olarak kuramazsın klasör haline getirip o şekilde kurman gerek, exfatı klasör formatı haline getiren programlar var

teneke_kupa

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 29, 2026
17
0
1
Pc'ye osfmount programını kur.Programı acıp indirdiğin exfat formatındaki oyunu secip ilerle en son 4. adımda bir tik var onu kaldır sonra dosyalarını ac. İstediğin gibi müdahale edersin klasörlere.

NOT: Exe'li yamalarda direk osfmount ile acılmış oyun klasörlerini sol taraftan secip yamayı kurabilirsin.

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
99
22
8
Pc'ye osfmount programını kur.Programı acıp indirdiğin exfat formatındaki oyunu secip ilerle en son 4. adımda bir tik var onu kaldır sonra dosyalarını ac. İstediğin gibi müdahale edersin klasörlere.

NOT: Exe'li yamalarda direk osfmount ile acılmış oyun klasörlerini sol taraftan secip yamayı kurabilirsin.
Birde programın linki varsa atabilirmisiniz

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
99
22
8
Bunların hiçbirinne gerek yok, homebrew içerisinde backports diye bi klasör aç, oyunun homebrew içerisinde hangi isimdeyse atıyorum PPSA01593.ffpfsc olsun, backports içerisine PPSA01593 isimli klasör aç, yamayı içine at, oyuna gir direkt yamalı şekilde açılıyor.
Bu daha iyiymiş çok teşekkür ederim

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
99
22
8
Bunların hiçbirinne gerek yok, homebrew içerisinde backports diye bi klasör aç, oyunun homebrew içerisinde hangi isimdeyse atıyorum PPSA01593.ffpfsc olsun, backports içerisine PPSA01593 isimli klasör aç, yamayı içine at, oyuna gir direkt yamalı şekilde açılıyor.
Oyunudami backports klasörünemi atıyoruz