Fate Unlimited Codes USA FULL ISO 704 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Fate Unlimited Codes USA FULL ISO 704 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,142 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Fate Unlimited Codes USA FULL ISO 704 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erc43

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
Fate Unlimited Codes USA FULL ISO 704 MB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 445 MB]

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Tested : 5.00 M33-6
Dil/Language : English
Çıkış adı/Release name : Fate_Unlimited_Codes_USA_PSP-EMiNENT
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

erc43

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2010
10
0
1
36
ya hako benim psp açmadı bunu siyah bir ekran çıkıor açmıor versionum 6.20 cfv psp 3000 model neden açılmıyor bir bilgilendirirmizin kardeş yaa :(

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
ya hako benim psp açmadı bunu siyah bir ekran çıkıor açmıor versionum 6.20 cfv psp 3000 model neden açılmıyor bir bilgilendirirmizin kardeş yaa :(
Oyunda hiçbir problem yok problem sende. Önce aşağıda verdiğim linkteki yazdıklarımı oku...

erc43

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2010
10
0
1
36
psp versionum kırık abicim hatta 12 tane daha ounum var onlarda problem var versiondan olduğunu düşünüorum iso dosyasınıda iso klasörünede attım recovery olabilirmi yada verson downgrademi yapaım downgrade riskinede girmek istemiyorum

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
PSP de sol tarafta menuler bölümü var... Orada "System Settings" yazan yere gel onun altında "Sysem Information" yazan yere tıkla gelen sayfada "System Software" de tam olarak ne yazıyor ? Sen bana onu söyle çünkü denemedim ama bu oyun 6.20 kırık versionda da çalışması lazım...

Versionum 6.20 kırık diyorsun ama kırık versionun ismini yazmıyorsun yukarıda anlattığım şekilde bak ve tam olarak kırık versionunu buraya yaz ki sana yardımcı olmaya çalışalım...

Son düzenleme:

erc43

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2010
10
0
1
36
kusura bakma kardeşim. Sorunu çözdüm sıkıntı benim recovery ayarlarındaymış. Psp yazın almıştım hiç bakmamıştım recovery ayarlarına
önceki psp çalınmıştı yenisini almıştım bununda recovery ayarına hiç bakmadım pulugins dosyaları sebeb oluyormuş ilgin için teşekkürler :) oyun artık açılıyor :)