PS4 DLC FC 26 Kadro Güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 DLC kategorisinde impala tarafından oluşturulan FC 26 Kadro Güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,341 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 DLC
Konu Başlığı FC 26 Kadro Güncellemesi
Konbuyu başlatan impala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan impala

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
327
122
43
05.03.2026 Tarihli Resmi Kadro Güncellemesi İlk sayfaya eklenmiştir.

Omer2025

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2025
33
4
8
05.03.2026 Tarihli Resmi Kadro Güncellemesi İlk sayfaya eklenmiştir.
yüklemek için tıkladığımızda önce telegram üzerinden filefire a yönlendiriyor oradan yükleme yapıyoruz fakat içinden alakasız Pythoon kurulum dosyaları olan bir winrar dosyası yüklemiş oluyoruz kontrol edermisiniz.

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
327
122
43
yüklemek için tıkladığımızda önce telegram üzerinden filefire a yönlendiriyor oradan yükleme yapıyoruz fakat içinden alakasız Pythoon kurulum dosyaları olan bir winrar dosyası yüklemiş oluyoruz kontrol edermisiniz.
ilk tıkladığınız zaman sizi reklamlara yönlendiriyor. Kendi orjinal indirme sayfası açılana kadar bir kaç kez tıklamanız lazım veya tarayıcıya reklam engelleyici kurun direk girer şuan eklemiş olduğum linkten direk indirdim sorun yok.

Omer2025

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2025
33
4
8
ilk tıkladığınız zaman sizi reklamlara yönlendiriyor. Kendi orjinal indirme sayfası açılana kadar bir kaç kez tıklamanız lazım veya tarayıcıya reklam engelleyici kurun direk girer şuan eklemiş olduğum linkten direk indirdim sorun yok.
Başka bilgisayarlardan hatta ios android telefonlardan da denedim sonuç yine aynı Malesef olmuyor önce rootz sayfasına giriyor oradan download a tıkladığınızda firefile ordaki download a tıkladığımızda pythoon kurulum dosyası olan bir winrar dosyası iniyor kadro güncellemesi namına bişey yok lütfen başka bir download sitesine yüklermisiniz teşekkürler

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,612
14,385
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Başka bilgisayarlardan hatta ios android telefonlardan da denedim sonuç yine aynı Malesef olmuyor önce rootz sayfasına giriyor oradan download a tıkladığınızda firefile ordaki download a tıkladığımızda pythoon kurulum dosyası olan bir winrar dosyası iniyor kadro güncellemesi namına bişey yok lütfen başka bir download sitesine yüklermisiniz teşekkürler
Linkte sorun yok, şuan denedim sıkıntısız indi.
İlk mesaja alternatif link ekledim oradan indirin.

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
327
122
43
09.04.2026 Tarihli Resmi Kadro Güncellemesi İlk sayfaya eklenmiştir.

Son düzenleme:

kemalu9

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2026
4
1
3
Kadroyu indirdim fc kadrolarını sildim sıfırdan bir save oluşturdum vs usb ye aktardım ardından verdiğin linkteki save dosyası ile değişiklik yaptım sys hariç sonra apollaya girip saveyi yükle dedim hdd ye kadrolar yenilenmedi profile girip kadroları yükle dedim gene gelmedi nerede yanlış yapıyorum acaba :/ bir de yamayı yapmayı denedim reklam geçiyor yeniden tıklıyorum ama siteye ulaşılmıyor download başlamıyor "GoldHEN v2.4b18.5 cd ile yapıyorum " ilk denemem yardım eder misiniz

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
327
122
43
Kadroyu indirdim fc kadrolarını sildim sıfırdan bir save oluşturdum vs usb ye aktardım ardından verdiğin linkteki save dosyası ile değişiklik yaptım sys hariç sonra apollaya girip saveyi yükle dedim hdd ye kadrolar yenilenmedi profile girip kadroları yükle dedim gene gelmedi nerede yanlış yapıyorum acaba :/ bir de yamayı yapmayı denedim reklam geçiyor yeniden tıklıyorum ama siteye ulaşılmıyor download başlamıyor "GoldHEN v2.4b18.5 cd ile yapıyorum " ilk denemem yardım eder misiniz
Enson saveyi yüklerken Apply Changes & Resing seçeneğini seçip daha sonra yükleme yapmayı denedinizmi?

Reklamı kapatıp arka arkaya 2-3 sefer deneyince indiriyor kadroları.

28.04.2026 Tarihli Resmi Kadro Güncellemesi İlk sayfaya eklenmiştir.