PS4 DLC FC 26 Kadro Güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 DLC kategorisinde impala tarafından oluşturulan FC 26 Kadro Güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,990 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 DLC
Konu Başlığı FC 26 Kadro Güncellemesi
Konbuyu başlatan impala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musti1823

cave

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2025
5
0
1
bende dosya bozuk hatası alıyorum save dosyasını silip sıfırdan yüklememe rağmen siz 1.05 update ile mi denediniz sürümle ilgili bir durum olabilir mi?
Dosyayı kendim test ettim herhangi bir hatayla karşılaşmadım. Yüklemeden önce isterseniz birde eski kadro dosyasını cihazdan kaldırıp Apollodan öyle yüklemeyi deneyin.

UnKNowNLoVe

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 6, 2025
46
22
8
İstanbul
bende de aynı hata verdi hocam, muhtemelen konsol versiyonlarıyla alakalı bir sorun oluyor.

Mrtcn36

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2025
31
4
8
Sorun yaşayan Arkadaşlar Ana Konudaki Bir arkadaşın detaylı anlatımından sorunu tespit ettim. apollo ile hdd saves kısmından fc26 save dosyanı silin ve tekrar oyuna girin Takım Yönetiminden herhangi bir oyuncuyu ragsele bir takıma hangi takım olduğu önemli değil transfer yapın tekrar apolladan hdd save kısmından FC26 kadrolar adlı save i flasha kopyalayıp bilgisayarda güncel dosyalar ile değiştirin(sys.) dosyasını değiştirmeyin sonra flashi tekrar takıp apollada usb saves kısmından flashdaki save dosyasını resing yapıp hdd ye aktar yapın cihazı yeniden başlatıp oyuna girebilirsiniz. sorun kısaca squat dosyasını oluşturamaması bir transfer gerçekleştirince dosyayı oluşturuyor.

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
11
18
Sorun yaşayan Arkadaşlar Ana Konudaki Bir arkadaşın detaylı anlatımından sorunu tespit ettim. apollo ile hdd saves kısmından fc26 save dosyanı silin ve tekrar oyuna girin Takım Yönetiminden herhangi bir oyuncuyu ragsele bir takıma hangi takım olduğu önemli değil transfer yapın tekrar apolladan hdd save kısmından FC26 kadrolar adlı save i flasha kopyalayıp bilgisayarda güncel dosyalar ile değiştirin(sys.) dosyasını değiştirmeyin sonra flashi tekrar takıp apollada usb saves kısmından flashdaki save dosyasını resing yapıp hdd ye aktar yapın cihazı yeniden başlatıp oyuna girebilirsiniz. sorun kısaca squat dosyasını oluşturamaması bir transfer gerçekleştirince dosyayı oluşturuyor.
Hocam kral adamsın. Dediğiniz yöntem ile güncel kadro dosyalarını kurabildim. İlginiz için teşekkür ederim.

Mokokox

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2025
6
0
1
Fc 26 da şuan olmayan büyük transferleri yazılı biçimde nerde bulabilirim manuel yapmak için

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
313
113
43
bende dosya bozuk hatası alıyorum save dosyasını silip sıfırdan yüklememe rağmen siz 1.05 update ile mi denediniz sürümle ilgili bir durum olabilir mi?

1.05 sürümü evet bir arkadaşımız çözümü burada belirtmiş denerseniz büyük ihtimal sizin de sorununuz çözülecek.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

yukarıda arkadaşın yazdığı şekilde denerseniz büyük bir ihtimal sorununuz çözülecek.