PS3 HAN OFW Fifa 19 HAN PKG Oyun İndir

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 OFW HAN kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Fifa 19 HAN PKG Oyun İndir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,762 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 OFW HAN
Konu Başlığı Fifa 19 HAN PKG Oyun İndir
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsanege20

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,641
58,432
113
44
Siteye Git
teşekkür ederim cevap için fifa 19 sürüm 1.02 güncellemesini aradım ama bulamadım bir türlü nereden bulabilirim acaba fikriniz var mı ? sizin paylaştığınız fifa güncel midir yani onu indirip kursam online olarak oynayabilir miyim? Eğer cevap evet ise sisteme yüklü olan fifayı silip bunu yükleyeceğim.
Bilgisayarınıza ps3updater programı kurun sonra çalıştırın, oyununuza ait bles blus kodunu yazın güncellemeyi indirin

Güncelleme dosyasını direkt olarak kurulum yapın

Sonra online oynayabilirsiniz

Rad349

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2019
3
0
1
Sorunu çözdüm aynı sorunu alan arkadaşlar cihazınızı kapatıp yeniden açın han vs hiç bir işlem yapmadan doğrudan oyunu açın o zaman güncellemeyi yapıp sorunsuz online oynayabilirsiniz

Cengizkenger123

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2020
1
0
1

gazelim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2012
33
6
8
46
merhaba ilk vermiş oldugunuz link 4 gb buyuk 5.84 gb bunu nasıl yukleme yapacagız?acıl yardım beklıyorum...
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

merhaba ilk vermiş oldugunuz link 4 gb buyuk 5.84 gb bunu nasıl yukleme yapacagız?acıl yardım beklıyorum...

csjcnzjcn<jb<

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2022
1
0
1
selam ben usbme atmaya çalışıyorum oyunu ama dosya büyüklüğünden dolayı aktaramıyorum usbyi biçimlendirip nfts yaptım bu seferde ps3 nfts destelemediğini gördüm nasıl yükleyebilirim oyunuyardım edermisiniz