PS5 HACK FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,619 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anar-abasow

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
210
96
28
Geliştirici Drakmor, geliştirici Cragson’un a53 exploitine dayanan Fake PKG duyurusunu yaptı. Yeni bir çağ başlıyor diyebiliriz. Şimdilik FW 11.40’a kadar destekleniyor.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
reis death stranding te sorun yaşamıştım o zaman fw 11.40 idi, sonra senin konuda yazdım sende 11.40-60 ara fw 12 ye güncelle dedin bende yaptım şimdi fpkg gelecek ve kullanamayacam ahh ahh

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
198
44
28
Çok iyi olmuş en güzel yöntem pkg olması orjınal gibi indir oyna en mantıklısı klasörlu devri bitsin gelsin fpkg

Lady_Akari

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
129
18
18
Merhaba konusu açılmışken sorayım dedim dahili ssd ye atarak oynuyorum 12.00 webkit ile 10.40 sürümündeki cihazımla oynuyorum Ps5i mi hangi dosya tipi daha az takılma sorunu yapıyor ne önerirsiniz?

Jstar

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2026
31
15
8
skayn @skayn @lostgem Merhabalar. Diyelim ki oyunları pkg yaptık 100GB oldu kurduğumuzda sisteme 100 altı mı üstü mü olacak boyutu?

Ffpsc gibi bir avantajı varmı yoksa native olayı mı sadece?

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
350
106
43
Harici hardisk değiştirdim bende 1hafta önce yetkiyor diye 5tb aldım yani oldu mu zamansız iş iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım smdi