PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,805 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
Tamam bu kadar ustume gelmen looo :D
bu arada arkadaşlar siz bu yetenek ile PS4 gecesinde PS4 elime gecse ne yapardım yarışmasında birinci olurdunuz harcamışınız kendiniz :D twety atanlar el kaldırsın.

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
73
48
Oh bea sonunda A.Q onun WAD dosyasını çözdüm yazı renklerine kadar mesela satırın basına [1*] koyarsan sarı oluyor merak etme senin için Türkçe menü yapıp uploadlayacam az bekleyecen en fazla yarına menü hazır hareket listesi, lahitler ve ipuçlarıda sonra

örnek resim:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
link istiyoz link istiyozzzz :Avocat06::Avocat06::Avocat06:

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
Oh bea sonunda A.Q onun WAD dosyasını çözdüm yazı renklerine kadar mesela satırın basına [1*] koyarsan sarı oluyor merak etme senin için Türkçe menü yapıp uploadlayacam az bekleyecen en fazla yarına menü hazır hareket listesi, lahitler ve ipuçlarıda sonra
komple çevirdikten sonra tek seferde eklesen daha iyi olur bence.yani önce menü sonra hareketler sonra açıklamalar sana da yükleyene de zor olur :)
hikaye komple TR olarak oynuyorum menü çok önemli değil bence ama komple TR isteyenlerde olabilir tabii

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
komple çevirdikten sonra tek seferde eklesen daha iyi olur bence.yani önce menü sonra hareketler sonra açıklamalar sana da yükleyene de zor olur :)
hikaye komple TR olarak oynuyorum menü çok önemli değil bence ama komple TR isteyenlerde olabilir tabii
Menuye Söz verdik ama komple sürümü için çalışacam onuda eklerim yakın zamanda üstelik senaryoda bir sürü yazım ve cevrilmemiş hatalar vr onlarıd elden gecirecem insallah.

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
Menuye Söz verdik ama komple sürümü için çalışacam onuda eklerim yakın zamanda üstelik senaryoda bir sürü yazım ve cevrilmemiş hatalar vr onlarıd elden gecirecem insallah.

kardeş bu arada senin eklediğin origins collection yamasını da kurdum ama ghost of sparta çalışıyor, chain of olimpos siyah ekranda kalıyor.sende de böyle bi sorun olmuşmuydu?

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,378
157
83
kardeş bu arada senin eklediğin origins collection yamasını da kurdum ama ghost of sparta çalışıyor, chain of olimpos siyah ekranda kalıyor.sende de böyle bi sorun olmuşmuydu?
aynı oyun koduna kurdum sorunsuz ikiside

serceora

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 20, 2012
35
1
8
Dostum param sfo dosyasını atmadan sadece english dosyasını atmayı denedinmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi