PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,797 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,378
157
83
e zaten 4 gb dan büyük dosya var :D fat32 ye nasıl attın indirip yada dosyalar bölünmüştü indirdiğin yerde

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
e zaten 4 gb dan büyük dosya var :D fat32 ye nasıl attın indirip yada dosyalar bölünmüştü indirdiğin yerde
Tam ben diyecektim oyunun icinde 4Gb büyük dosya var haricide calısmaz.

Bu arada elektrikler gitti gene kusura bakmayin yeni bitirdim deneyip uploadlayacam sadece WAD dosyasini icine resimli anlatımda yapıcam olası sorun yaşayan arkadaşların sorunlarınıda çözdüm "antivrüs C:\ üzerinde değişiklik yapmaya izin vermiyor engelliyormuşo yüzden başlamadan bitiyor".​

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,378
157
83

Bu arada elektrikler gitti gene kusura bakmayin yeni bitirdim deneyip uploadlayacam sadece WAD dosyasini icine resimli anlatımda yapıcam olası sorun yaşayan arkadaşların sorunlarınıda çözdüm "antivrüs C:\ üzerinde değişiklik yapmaya izin vermiyor engelliyormuşo yüzden başlamadan bitiyor".​
anadolu yakası değilmi kesinti .D

cemilture

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2011
10
11
3
35
Türkçe dil eklenmiş res.psarc dosyası.
Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rar şifresi : mcpsp.com
İlk mesaja ekliyorum hocam izninizle.

********-- Post added at 20:33 ********-- Previous post was at 20:26 ********--

kusura bakma kardeşim kime sorduysam sölemedi bende kendim uğraşmak zorunda kaldım aslında ferahlamanın verdiği bişe ee forumda da yasaklar var çoluk çock var ama sen beni anlamışındır eminim :D
Hocam daha önce birkaç defa söylemiştim. Not defteri ile kolaylıkla düzenlenebiliyor dosya.

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
anadolu yakası değilmi kesinti .D
Malesef Ankara 186 nolu arıza telefonunu aradım soğuklardan diyolar.

İlk mesaja ekliyorum hocam izninizle.

Hocam daha önce birkaç defa söylemiştim. Not defteri ile kolaylıkla düzenlenebiliyor dosya.
Hocam Notepad ++ ile düzenledim notdefterinde sorun cıkıyor yada hex editör ile düzenlemek gerekiyor karekter satırları sınırlaması basa dert oluyor çalışmıyo.

Bu arada denedim menüler felan 10 numara olmus Apollo Yayına kadar ipucları ve lahtleride düzenledim bir kac harf hatası var düzenliyorum resimli anlatımı icine koyu uploadlayacam.

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika

arkadaşlar oyunun içindeki 4gb den büyük olan dosya bonus videosu. PS3 content içindeki video dır dosyasını silerseniz oyun harici de çalışıyor.uzun süre oynadım sorun yok :) 22 gb lik oyunun 5gb lik tek dosyası bonus :sigara:
bu arada konuyu dağıttım anlamayanlar için bu yazdıklarım origins collection oyununun yaması için :)
şu an harici de, chain of olimpos ve ghost of sparta ikisi de sorunsuz açılıyor.bonus videosunu silmek iyi oldu yer açıldı :)

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
arkadaşlar oyunun içindeki 4gb den büyük olan dosya bonus videosu. PS3 content içindeki video dır dosyasını silerseniz oyun harici de çalışıyor.uzun süre oynadım sorun yok :) 22 gb lik oyunun 5gb lik tek dosyası bonus :sigara:
bu arada konuyu dağıttım anlamayanlar için bu yazdıklarım origins collection oyununun yaması için :)
şu an harici de, chain of olimpos ve ghost of sparta ikisi de sorunsuz açılıyor.bonus videosunu silmek iyi oldu yer açıldı :)
Kardes Gow da bonus videolari izlemek demek, sinemadaki filmlere tas cikartacak videolar izlemek demek:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
Türkçe Menülü God of War III

Link:

Kod: