PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,767 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

prometus

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2024
5
1
3
Yama çıktı arkadaşlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Umarız çeviriyi beğenirsiniz.

Çeviren: [MENTION=91759]cemilture[/MENTION]
Oyuna port ve setup: [MENTION=53327]nss[/MENTION], [MENTION=77747]DesBurak[/MENTION]

Nasıl yüklenir?

1) Öncelikle oyunun içinden USRDIR içindeki RES.PSARC dosyasının kesinlikle
yedeğini alın!!!
2) Daha sonra RES.PSARC dosyasını C'nin ana dizinine(yani direk C ye sürükleyin)
kopyalayın.
3) Adım 1 içinden çıkan dosyaları da aynı yere atın.
4) adım1'i çalıştırın. Bilgisayarınızın gücüne göre 5-15 dakika sürecektir.
5) Bittikten sonra yama dosyası içindeki R_LANG_EN.WAD'ı oluşan klasörde
WAD\PS3_BE içine atın. Değiştirilsin mi diye soracak evet diyin.
6) Daha sonra adım2 klasörünün içinden çıkanları C'ye atın. Ne sorarsa evet diyin.
7) adım2'yi çalıştırın. Bu adım biraz uzun(15-20 dak.) sürebilir.
8) Oluşacak RES.PSARC dosyasını oyundakiyle değiştirin, iyi oyunlar.

Not: Bu işlemleri kesinlikle C:\'de yapın. Herhangi bir klasör içinde yaparsanız
çalışmaz!!!!!!

İçinde de beni oku dosyası var arkadaşlar. Aynı şeyler yazıyor zaten. Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burdan beceremeyen arkadaşlar içine Türkçe yama atılmış dosyayı burdan indirebilirler.

Türkçe dil eklenmiş res.psarc dosyası.
Kod:
GodOfWar3-Tr-m​cpsp.com.rar

Sahip: Sayqho
Boyut: 1,2 GB
Düzenleyen: 12 Aralık 2013 16:31
Dosya, antivirüs programı tarafından denetlenmedi
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rar şifresi : mcpsp.com
seslendirme de türkçemi

alikoaliko

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2024
3
1
3
Yama çıktı arkadaşlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Umarız çeviriyi beğenirsiniz.

Çeviren: [MENTION=91759]cemilture[/MENTION]
Oyuna port ve setup: [MENTION=53327]nss[/MENTION], [MENTION=77747]DesBurak[/MENTION]

Nasıl yüklenir?

1) Öncelikle oyunun içinden USRDIR içindeki RES.PSARC dosyasının kesinlikle
yedeğini alın!!!
2) Daha sonra RES.PSARC dosyasını C'nin ana dizinine(yani direk C ye sürükleyin)
kopyalayın.
3) Adım 1 içinden çıkan dosyaları da aynı yere atın.
4) adım1'i çalıştırın. Bilgisayarınızın gücüne göre 5-15 dakika sürecektir.
5) Bittikten sonra yama dosyası içindeki R_LANG_EN.WAD'ı oluşan klasörde
WAD\PS3_BE içine atın. Değiştirilsin mi diye soracak evet diyin.
6) Daha sonra adım2 klasörünün içinden çıkanları C'ye atın. Ne sorarsa evet diyin.
7) adım2'yi çalıştırın. Bu adım biraz uzun(15-20 dak.) sürebilir.
8) Oluşacak RES.PSARC dosyasını oyundakiyle değiştirin, iyi oyunlar.

Not: Bu işlemleri kesinlikle C:\'de yapın. Herhangi bir klasör içinde yaparsanız
çalışmaz!!!!!!

İçinde de beni oku dosyası var arkadaşlar. Aynı şeyler yazıyor zaten. Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Burdan beceremeyen arkadaşlar içine Türkçe yama atılmış dosyayı burdan indirebilirler.

Türkçe dil eklenmiş res.psarc dosyası.
Kod:
GodOfWar3-Tr-m​cpsp.com.rar

Sahip: Sayqho
Boyut: 1,2 GB
Düzenleyen: 12 Aralık 2013 16:31
Dosya, antivirüs programı tarafından denetlenmedi

rar şifresi : mcpsp.com
goruntulu sekılde anlatılsa daha iyi olur ındırdım oyunu da yamayıda fakat yapamadım

PhrysixHeat

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2023
6
0
1
Arkadaşlar yeni link yok mu? Yandex linkini denedim çalışmadı. Diğer tüm linkler ölü.
Edit: Çalışıyormuş. Oyunun sadece altyazıları türkçe oluyormuş. Ana menüyü ingilizce görünce bir an çalışmadı sandım.

Son düzenleme: