PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,775 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

arzem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2014
3
1
3
teşekkürler
peki kırılmanış makinayada yapabiliyomuyuz yamayı
yani orjinal ps3 e

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
teşekkürler
peki kırılmanış makinayada yapabiliyomuyuz yamayı
yani orjinal ps3 e
Malesef kardeş orjinal ps3 e yapilamiyor:(

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
bendeki sürüm BCES00510 fakat sony computer entertainment yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. hem hazır res.psarc dosyasını hemde manuel kurulumu denedim ikiside aynı. internette faklı bi yamada indirdim oda aynı. 1.03 update i vardı onu sildim denedim farkeden birşey yok. yardım ederseniz sevinirim.

edit: nasıl olduysa şuan çalışıyor

Son düzenleme:

erkamer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 19, 2011
2
0
1
Konunun ilk başında (cemilture) arkadaşın verdiği türkçe yama atılmış hazırlanmış RES.PSARC dosyasını indirdik,yamayı denildiği şekilde değiştirdik,lakin sadece konuşma altyazıları türkçe oldu,oyun ara yüzü ve menüler türkçe değilmişki bunda.? sadece konuşma altyazıları türkçe bilginize.

xxxcem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2009
4
1
3
34
evet arayüz ingilizce ,oyun içi altazılar türkçe oluyor fakat bende seslerde kayma meydana gelmeye başladı bundan dolayı mı bilemedim.

AKIN79

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 30, 2020
32
11
8

beyler putlocker sitesinde sorun var link ile alakalı değil alternatif ekliyorum.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zippyshare linki icin [MENTION=118634]Sayqho[/MENTION] teşekkürler.
Merhaba konuyu hort yaptım ama,rica etsem elinizde oyunun menüleri dahil %100 Türkçe yapan Wad dosyası varsa link verebilirmisiniz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kimse yokmu cevap verebilecek,menüler dahil %100 Türkçe yapan Wad dosyası varsa lütfen paylaşın,daha önce indirmiştim,şimdi tüm linkler silinmiş.1 sayfadaki sadece oyunun altyazılarını türkçe yapıyor,ipucu vs İngilizce

Son düzenleme: