PS5 Oyun Türkçe Yama God Of War Ragnarök PS5 Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alexhunterph1 tarafından oluşturulan God Of War Ragnarök PS5 Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 695 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 34 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı God Of War Ragnarök PS5 Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alexhunterph1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alexhunterph1

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
901
490
63
God Of War Ragnarök PS5 Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

⚔ GOD OF WAR ⚔
OYUN + TÜRKÇE DUBLAJ YAMASI

PS5 • PPSA08330

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

◆ PROJE HAKKINDA

Gow Ragnarök daha duygulu daha gerçel literal olarak gerçek videolardan eğitilmiş AI ile dublajlanmış TR Dublaj. Hoş gönlümden geçen komple gerçek Dublajı yerleştirebilmekti ama ne yazık ki yasal sorunlardan dolayı AI modeli eğitip kullanmak durumunda kaldım yani film izler gibi oyun oynama şansımız olabilirdi her neyse bu da çok kötü değil ne yazık ki asıl emek harcadığım ağırlık verdiğim yamayı paylaşamıyor olmak üzse de bu da eminim sıradan bir AI dublajına kıyasla sizi içine çekecektir

⚠ UYUMLULUK ⚠

PPSA08330

Yama PPSA08330 sürümü için hazırlanmıştır zira direkt FFPFSC formatında olduğu için sorunsuz oynayabilirsiniz homebrew'in içerisine atıp.

4.00+ FW'e kadar backport edilmiş olan klasörden yama ve paketleme yapılmıştır benim FW 13.60 dolayısıyla test edemedim ama teoride min 4.0'fw a kadar sorunsuz çalışması gerekiyor Shadowmount1.7.2B ve Kstufflite 1.11 sürümleriyle.

◆ YAMA BİLGİLERİ

Oyun: God of War Ragnarök
Yama Türü: Türkçe Dublaj
Uyumlu Sürüm: PPSA08330
Platform: PlayStation 5 (PC ve PS4 sürümünü de paylaşacağım yakında)
Dil: Türkçe 🇹🇷

🎬 TÜRKÇE DUBLAJ oynanış | tanıtım VİDEOSU

⬇ İNDİRME ⬇
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
​
[Gizli içerik]

◆ KURULUM
İndirdiğiniz "GowRagnarokTRDubaj_PPSA08330.FFPFSC" isimli oyun dosyamızı Shadowmountınızın okuduğu dizinlerden birine atın sonra takılın.
(13.60'da denenmiştir onaylanmıştır sorunsuzluğu ancak daha üst veya daha alt FW sürümlerinde çalışma garantisi veremesem de muhtemelen FFPFSC formatı açabildiğiniz tüm oynlarda açılacaktır. )

🇹🇷 GOD OF WAR Ragnarök — TÜRKÇE DUBLAJ 🇹🇷

Bu projeyi beğendiyseniz konuya yorum bırakarak
geri bildirimlerinizi paylaşabilirsiniz.

İyi oyunlar! ⚔

​
teşekkürler

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
382
84
28
41

⚔ GOD OF WAR ⚔
OYUN + TÜRKÇE DUBLAJ YAMASI

PS5 • PPSA08330

◆ PROJE HAKKINDA

Gow Ragnarök daha duygulu daha gerçel literal olarak gerçek videolardan eğitilmiş AI ile dublajlanmış TR Dublaj. Hoş gönlümden geçen komple gerçek Dublajı yerleştirebilmekti ama ne yazık ki yasal sorunlardan dolayı AI modeli eğitip kullanmak durumunda kaldım yani film izler gibi oyun oynama şansımız olabilirdi her neyse bu da çok kötü değil ne yazık ki asıl emek harcadığım ağırlık verdiğim yamayı paylaşamıyor olmak üzse de bu da eminim sıradan bir AI dublajına kıyasla sizi içine çekecektir

⚠ UYUMLULUK ⚠

PPSA08330

Yama PPSA08330 sürümü için hazırlanmıştır zira direkt FFPFSC formatında olduğu için sorunsuz oynayabilirsiniz homebrew'in içerisine atıp.

4.00+ FW'e kadar backport edilmiş olan klasörden yama ve paketleme yapılmıştır benim FW 13.60 dolayısıyla test edemedim ama teoride min 4.0'fw a kadar sorunsuz çalışması gerekiyor Shadowmount1.7.2B ve Kstufflite 1.11 sürümleriyle.

◆ YAMA BİLGİLERİ

Oyun: God of War Ragnarök
Yama Türü: Türkçe Dublaj
Uyumlu Sürüm: PPSA08330
Platform: PlayStation 5 (PC ve PS4 sürümünü de paylaşacağım yakında)
Dil: Türkçe 🇹🇷

🎬 TÜRKÇE DUBLAJ oynanış | tanıtım VİDEOSU

⬇ İNDİRME ⬇
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
​
[Gizli içerik]

◆ KURULUM
İndirdiğiniz "GowRagnarokTRDubaj_PPSA08330.FFPFSC" isimli oyun dosyamızı Shadowmountınızın okuduğu dizinlerden birine atın sonra takılın.
(13.60'da denenmiştir onaylanmıştır sorunsuzluğu ancak daha üst veya daha alt FW sürümlerinde çalışma garantisi veremesem de muhtemelen FFPFSC formatı açabildiğiniz tüm oynlarda açılacaktır. )

🇹🇷 GOD OF WAR Ragnarök — TÜRKÇE DUBLAJ 🇹🇷

Bu projeyi beğendiyseniz konuya yorum bırakarak
geri bildirimlerinizi paylaşabilirsiniz.

İyi oyunlar! ⚔

​
Teşekkürler