PS4 HACK GoldHen v2.4b18.6 Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan GoldHen v2.4b18.6 Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,507 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 70 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Hack CFW
Konu Başlığı GoldHen v2.4b18.6 Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shdhsn

barisbasaran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2012
59
3
8
43

Değişiklik Günlüğü

- BD-App Otomatik Sonlandırma ve Disk Otomatik Çıkarma eklendi
- Eklenti İndirici eklendi (ctn'ye teşekkürler)
- AIO düzeltme eklentisi desteği eklendi (jocover'a teşekkürler)
- GoldHEN'in en çok destekleyenler sayfası güncellendi (Hepinize teşekkürler)

[Gizli içerik]

NOT: BİZDEN BD-JB DİSK ALAN ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN BANA WHATSAPP ÜZERİNDEN YAZINIZ YENİ GOLDHEN DOSYASI SİZLERE VERİLECEKTİR​
teşekkürler

yuxexes

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2025
53
3
8
mctuna @mctuna hocam güncellemeyi yine sıfırdan Bluray disk ile mi yapacağız? Yoksa USB veya Browser üzerinden yapılıyor mu?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,408
113
44
Siteye Git
mctuna @mctuna hocam güncellemeyi yine sıfırdan Bluray disk ile mi yapacağız? Yoksa USB veya Browser üzerinden yapılıyor mu?
Usb üzerinden yapabiliyorsunuz,yeni goldhen dosyasının adını payload.bin olarak değiştirin,usb içerisine ana dizine dosyayı atın konsola takın ve cd ile kırmayı yapın,hepsi bu kadar.

yuxexes

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2025
53
3
8
Usb üzerinden yapabiliyorsunuz,yeni goldhen dosyasının adını payload.bin olarak değiştirin,usb içerisine ana dizine dosyayı atın konsola takın ve cd ile kırmayı yapın,hepsi bu kadar.
Hallettim hocam teşekkürler bir arkadaş payload olarak paylaşmış xplorer ile eskisini silip yenisini yükledim ve CD ile gerekli işlemi yapınca güncel versiyon yüklendi olarak gösterdi sol üstte.